Let´s Sea Hua Hin - i Hua Hins rolige syd
,
Previous slide
Next slide

Let´s Sea Hua Hin

Let´s Sea Hua Hin Al Fresco er et lille lækkert resort med kun 40 værelser og lige ved stranden. Værelserne er opdelte i to typer, stueetagen med adgang direkte til poolen og deres Moondeck med tagterrasse.

Resortet har restaurant med udsigt til havet, hvor deres morgenmad også serveres. De har også strandbar og solterrasse helt ud til stranden, hvor der serveres vine, cocktails og kaffe. Samt der er lounge ved resortets 120 meter lange pool som forbinder og giver alle værelser pool access eller det som er meget tæt på. Her finder man også deres Sand Lounge ud til poolen.

Let´s Sea Hua Hin er tæt på de to hyggelige markeder Cicada og Tamarind, som er fyldt med mad, kunsthåndværk og masser af produkter fra områdets kunstnere. Derudover er resortet tæt på indkøb og det centrale Hua Hin er i kort afstand med taxa eller tuktuk, hvis du søger shopping, det store natmarked og natteliv. Resortet har også shuttle bus til det centrale Hua Hin.

Let´s Sea Hua Hin er for voksne og accepterer kun gæster på 12 år og ældre.

Let´s Sea Hua Hin og ansvarlighed

Let´s Sea Hua Hin har gennemført flere tiltag for at sikre en ansvarlig hoteldrift. Resortet køber mange af råvarerne lokalt, både for at være økonomisk gevinst lokalt og for at reducere transporten. Alle deres lokale leverandører benytter kun genanvendelig emballage og resortet accepterer ikke engangsemballage fra leverandører.

Gæsterne kan også tage ansvar for at reducere strøm, sæbe og kemikalieforbrug med deres ”Eco Chic Program”. Ved at stille det lille grønne flag ved sin dør, bliver der ikke skiftet sengelinned og håndklæder den dag. Som tak, modtager man en kupon, fra besparelsen, til brug på resortet.

Derudover deltager Let´ Sea Hua Hin i initiativet ”Green Hotel” og er miljøcertificeret med deres ISO14001. De samarbejder med Silpakorn University, for at undersøge organisk affald fra hospitality industrien. Samt de samarbejder med Thailands Sundhedsministerie, for at indsamle data relateret til sundhed, sikkerhed og bæredygtighed – som skal bruges til at definere en standard for hoteldrift i Thailand.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat Transfer Bangkok Lufthavn – Let´s Sea Hua Hin (t/r)
  • 13 nætter Let´s Sea 1x Moondeck eller Pool Access
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked