,
Previous slide
Next slide

Let's Sea Hua Hin Al Fresco

Let’s Sea Hua Hin Al Fresco er et lækkert og flot designet boutiqueresort med 40 suiter i det sydlige Hua Hin. Resort er hovedsageligt for voksne og accepterer kun gæster på 12 år og ældre. Mange par besøger resortet for en romantisk ferie og det ligger lige ud til stranden, men der er også en 120 meter lang pool gennem resortet. Værelserne er opdelt i Pool Access og Moondeck. I stueetagen er der direkte adgang til poolen, og deres Moondeck kommer med egen tagterrasse.

Let’s Sea Hua Hin restaurant har udsigt til havet og er i Hua Hin kendt for deres høje standard på deres traditionelle thailandske retter med et moderne tvist. Det er også her, at morgenmaden serveres. Der er strandbar og solterrasse helt ud til stranden, hvor der serveres vine, cocktails og forfriskninger. Resortet har også deres Sand Lounge ud til poolen, samt poolbaren Breeze Bar, som tilbyder drinks ved poolen.

Let’s Sea Hua Hin Al Fresco er tæt på det hyggelige marked Cicada fyldt med mad, kunsthåndværk og masser af produkter fra områdets kunstnere. Og, madmarked Tamarind, fyldt med streetfood. Derudover er resortet tæt på indkøb og det centrale Hua Hin med taxa, tuktuk, songthaews og resortets egen shuttlebus, hvis du søger shopping eller natteliv. Eller, du kan leje en af resortets cykler og køre sydpå for at udforske det helt lokale Hua Hin.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Let’s Sea Hua Hin i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Let’s Sea Hua Hin Al Fresco (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Let's Sea Hua Hin og ansvarlighed

Let’s Sea Hua Hin Al Fresco har gennemført mange tiltag for at sikre en ansvarlig og bæredygtig hoteldrift. Resortet køber mange af deres råvarer lokalt, både for at være en økonomisk gevinst lokalt og for at reducere transporten. Alle deres lokale leverandører benytter kun genanvendelige emballage og resortet accepterer heller ikke engangsemballage fra leverandører.

Gæsterne kan også selv være med til at tage ansvar ved at reducere strøm, sæbe og kemikalieforbrug med resortets ”Eco Chic Program”. Her kan du stille et lille grønt flag ved din dør og dermed bliver der ikke skiftet sengelinned og håndklæder den dag. Som tak, modtager man en kupon, fra besparelsen, til brug på Let’s Sea bar eller restaurant.

Derudover deltager Let’s Sea Hua Hin Al Fresco i initiativet ”Green Hotel” og er miljøcertificeret med deres ISO14001. De samarbejder med Silpakorn University, for at undersøge organisk affald fra hospitality industrien. Samt at de samarbejder med Sundhedsministeriet i Thailand, for at indsamle data relateret til sundhed, sikkerhed og bæredygtighed – som skal bruges til at definere en fremtidig standard for hoteldrift i Thailand.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.