Lækre SO Sofitel Hua Hin og deres Prisvindende Restaurant

Previous
Next

SO Sofitel Hua Hin

SO Sofitel Hua Hin er et 5-stjernet boutique resort, beliggende ud til stranden i Cha Am, men har også tre gode pools. Resortet har shuttlebus til Hua Hin med fire afgange dagligt, så Hua Hin ikke langt væk. Resortets største trækplaster er muligvis maden. SO Sofitel Hua Hin har to gode restauranter, en pool-café og en bar. Beach Society, har vundet Haute Grandeur Global Excellences pris “Best Luxury Beachside Restaurant in Thailand”. De serverer en klassisk menu med bl.a. pastaer, fisk, bøffer, men udvikler løbende menuen. Resortet har også den mere uformelle White Owen med fisk, forskellige barbecues og thailandske retter. SO Sofitel Hua Hin har tilmed en natmenu og god mad kan bestilles hele døgnet. De har også deres pool café Sundae med milkshakes, sundae is og lette godbidder.

Du kan læse mere om resortet på deres side her. Ved spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ansvarlige Resorts

SO Sofitel Hua Hin har en række tiltag for at støtte en ansvarlig og bæredygtig udvikling i branchen. Det gælder projekter som plantning af træer og beskyttelse af børn mod seksuel udnyttelse. Men det er også de mange små hverdagsting, som øko-certificeret sæbe og shampoo på værelserne og miljøcertificerede rengøringsprodukter på hotellet. Brug af lokale produkter for at støtte lokalsamfund, arbejde for at reducere madspild og de har forbud mod overfiskede arter i restauranterne, samt der bliver brugt æg fra fritgående høns. Vil du se og læse nærmere kan du se mere på Accors egen side her.

Prisen er inklusiv
  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat Transfer Bangkok Lufthavn – SO Sofitel Hua Hin (t/r)
  • 13 nætter SO Sofitel 1x SO Comfy
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Lao
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
eller post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked, og vi tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser er forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked