Previous slide
Next slide

SO Sofitel Hua Hin

SO Sofitel Hua Hin er et 5-stjernet boutique og design resort beliggende omkring seks kilometer nord for Cha Am´s hovedgade Narathip Road. Resortet ligger direkte ud til stranden i rolige omgivelser. Ideelt for dem som søger et lækkert resort der kan lidt ekstra med det hele og masser af ro.

SO Sofitel har shuttlebus til Hua Hin med fire afgange dagligt, hvis man vil til byens mange markeder og shopping. Der er tre gode poolområder, hvoraf ét kun er for voksne, samt et for familier og med børnepool. Resortet har spa, hvis man søger selvforkælelse og en lang række aktiviteter som yoga, cykler, volleyball, petanque og vandsportsaktiviteter.

Et af de helt store trækplaster er maden og resortets stilfulde omgivelser. De har to gode restauranter, en pool-café og en bar. Restaurant Beach Society vandt Haute Grandeur Global Excellences pris for “Best Luxury Beachside Restaurant in Thailand” i 2022. De serverer en klassisk menu med bl.a. pastaer, fisk, bøffer, men udvikler løbende menuen. Resortet har også den mere uformelle White Owen med fisk, forskellige barbecues og thailandske retter.

So Sofitel Hua Hin har også pool caféen Sundae med milkshakes, hjemmelavet is og Sundae is og lette godbidder som sandwiches og pizza til en dag ved poolen eller stranden.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på SO Sofitel Hua Hin i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til SO Sofitel Hua Hin (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

SO Sofitel Hua Hin og ansvarlighed

SO Sofitel Hua Hin har en række tiltag for at støtte en ansvarlig og bæredygtig udvikling i branchen. Resortet arbejder med mange af de små hverdagsting, som øko-certificeret sæber og shampooer på værelserne. De benytter også kun miljøcertificerede rengøringsprodukter.

SO Sofitel Hua Hin gør brug af flest mulige lokale råvarer og produkter for at støtte lokalsamfund og sparer på transport og CO2-udledningen. Hver weekend kommer en fisker fra en af de nærliggende landsbyer og præsenterer de friskfangede fisk. Med dette båd-til-bord koncept, kan du kan udvælge din egen friskfanget fisk og skaldyr, som du kan spise til aften.

De arbejder også for at reducere madspild og har blandt andet forbud mod overfiskede arter i restauranterne. Resortet bruger også kun æg fra fritgående høns. Resortet deltager også i projekter som plantning af træer. Vil du se og læse nærmere kan du se mere på Accors egen side.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.