Lækre SO Sofitel Hua Hin og deres Prisvindende Restaurant
Previous slide
Next slide

SO Sofitel Hua Hin

SO Sofitel Hua Hin er et 5-stjernet boutique resort. Resortet er beliggende omkring seks kilometer nord for Narathip Village, og Cha Am´s hovedgade Narathip road. Resortet er beliggende ud til stranden og i helt rolige omgivelser. Ideelt for dem som søger et lækkert resort med det hele i og masser af ro. De har shuttlebus til Hua Hin med fire afgange dagligt, hvis man vil til byens markeder og shopping. SO Sofitel har tre gode poolområder, hvor én er kun for voksne, en for familier og børnepool. Resortet har også spa, hvis man søger selvforkælelse.

Men det store trækplaster er maden og resortets stilfulde omgivelser. De har to gode restauranter, en pool-café og en bar. Restauranten Beach Society, har vundet Haute Grandeur Global Excellences pris for “Best Luxury Beachside Restaurant in Thailand”. De serverer en klassisk menu med bl.a. pastaer, fisk, bøffer, men udvikler løbende menuen. Resortet har også den mere uformelle White Owen med fisk, forskellige barbecues og thailandske retter. SO Sofitel Hua Hin har tilmed en natmenu med room service og god mad kan bestilles døgnet rundt. De har også deres pool café Sundae med milkshakes, sundae is og lette godbidder til en dag ved poolen eller stranden.

SO Sofitel Hua Hin og ansvarlighed

SO Sofitel Hua Hin har en række tiltag for at støtte en ansvarlig og bæredygtig udvikling i branchen. Det gælder projekter som plantning af træer og beskyttelse af børn mod seksuel udnyttelse.

Men det er også de mange små hverdagsting, som øko-certificeret sæbe og shampoo på værelserne og miljøcertificerede rengøringsprodukter på hotellet. Brug af lokale produkter for at støtte lokalsamfund, et stort arbejde for at reducere madspild og de har forbud mod overfiskede arter i restauranterne, samt der bliver brugt æg fra fritgående høns.

Vil du se og læse nærmere kan du se mere på Accors egen side her.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat Transfer Bangkok Lufthavn – SO Sofitel Hua Hin (t/r)
  • 13 nætter SO Sofitel 1x SO Comfy
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Lao
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked