The Standard Hua Hin - Trendy design og helt centralt
,
Previous slide
Next slide

The Standard Hua Hin

The Standard Hua Hin er et alt andet end standardhotel i luksusklassen og det mærker man tydeligt på resortet. Resortet er designet i en farverig og trendy stil, som tager dig 50-60 år tilbage i tiden. Og, det har de haft stor succes med eftersom som resortet i 2022 kom på Condé Nast Traveler´s ”hot list” og vandt deres ”#1 resort in Southeast Asia” De var også med på Travel + Leisure “World’s Best Awards 2022”, hvor de blev #7 over bedste resorts i Asien og #35 i verden, samt #6 Best Hotel Brand.

Resortet ligger lige ud til stranden og helt centralt i Hua Hin i en frodig grøn have med store træer og flotte blomster. Resortets swimmingpool ligger i haven med udsigt til stranden og med liggestole og parasoller i en old school der stil matcher hotellet.

Her er også alt man skal bruge af restauranter og barer. Restaurant Lido serverer italiensk, samt deres morgenmadsbuffet og Restaurant Praça serverer thailandsk, i det smukt restaurerede Heritage House ved stranden. I 2023 blev Praça kåret til den bedste restaurant i Hua Hin på Tripadvisor. Skal det være let kan man vælge Lido Bar ved poolen, som laver cocktails, små snacks og lette thailandske retter mens man slapper af ved poolen.

Som nævnt ligger The Standard helt centralt i Hua Hin og her er butikker, markeder, spisesteder, og natteliv lige uden for resorts dør.

The Standard Hua Hin og ansvarlighed

The Standard Hua Hin har taget flere tiltag for at have en ansvarlig hoteldrift. Det gælder både for vandbesparelse, såvel affaldsreduktion og -sortering. Resortet har også taget flere energitiltag som energibesparende belysning, klimaanlæg, termostater og et program for energibesparelse, samt øge brugen af energi fra vedvarende energi.

The Standard Hua Hin har også miljøvenlig og genopfyldelige sæber og shampoer, vandbesparende vandhaner, toiletter og brusere. Samt en kampagne for genbrug af håndklæder og sengetøj for at spare på vand og energi.

I forhold til deres restauranter har de fokus på fisk og skaldyr fra bæredygtigt fiskeri. Flere veganske og vegetariske retter på menuen, såvel flere steder man kan genopfylde sin vandflasker på resortet.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat Transfer Bangkok Lufthavn – The Standard Hua Hin (t/r)
  • 13 nætter The Standard 1x Standard King
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked