,
Previous slide
Next slide

The Standard Hua Hin

The Standard Hua Hin er beliggende helt centralt i Hua Hin og lige ud til stranden i en frodig grøn have med store træer og flotte blomster. Her er butikker, markeder, spisesteder og natteliv lige uden for resortets dør. Det er designet i en farverig og trendy stil, som tager dig mange år tilbage i tiden. Resortets swimmingpool ligger i haven med udsigt til stranden med liggestole og parasoller i en stil matcher hotellet.

The Standard Hua Hin er alt andet end et standardhotel i luksusklassen. Og det har de haft stor succes med. Resortet i 2022 kom på Condé Nast Traveler’s prestigefulde ”hot list” og vandt deres ”#1 resort in Southeast Asia”. The Standard var også med på Travel + Leisure “World’s Best Awards 2022”, hvor de blev #7 over bedste resorts i Asien og #35 i verden, samt deres #6 Best Hotel Brand. De er kort sagt blevet bemærket af de store rejsemagasiner.

The Standard Hua Hin har alt man skal bruge af restauranter og barer. Restaurant Lido serverer italiensk, samt morgenmadsbuffet og Restaurant Praça, der serverer thailandsk, i det smukt restaurerede Heritage House ved stranden. I 2023 blev Praça kåret til den bedste restaurant i Hua Hin på Tripadvisor. Skal det være let, kan man vælge Lido Bar ved poolen, som laver cocktails, små snacks og lette thailandske retter mens man slapper af ved poolen.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på The Standard Hua Hin i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til The Standard (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

The Standard Hua Hin og ansvarlighed

The Standard Hua Hin har flere tiltag drive resortet ansvarligt. Det gælder både for vandbesparelse, såvel affaldsreduktion og -sortering. De har også flere energitiltag som energibesparende belysning, klimaanlæg, termostater og et program for energibesparelse. The Standard arbejder også for at øge brugen af energi fra vedvarende energi.

The Standard Hua Hin har også miljøvenlige og genopfyldelige sæber og shampooer- De har installeret vandbesparende vandhaner, toiletter og brusere. Samt resortet har en kampagne for at genbruge håndklæder og sengetøj for at spare yderligere på vand, energi og sæber.

I forhold til deres restauranter har de fokus på fisk og skaldyr fra bæredygtigt fiskeri. Flere veganske og vegetariske retter på menuen, såvel som flere steder man kan genopfylde sin vandflasker på resortet.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.