,
Previous slide
Next slide

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

Wora Bura Hua Hin er et flot gennemført resort i en gammel romantisk og thailandsk kolonistil med 77 værelser. Resortet ligger i en stor grøn have og lige ud til stranden i det sydlige Hua Hin. Stranden kan forsvinde under højvande, men resortet ligger højt og man kan derfor stadig ligge ved vandet. Kort fra resortet ligger der de to markeder. Madmarked Tamarind med streetfood og masser af forskellige retter, samt det hyggelige Cicada Market med mad og lidt hyggelig shopping. Indkøb og spisesteder findes også i kort gåafstand fra resortet.

Wora Bura Hua Hin har et godt poolområde og en lille børnepool som ligger lidt afskærmet. Der er flotte store værelser med balkon eller terrasse, alt afhængigt af om man bor i stuen eller første sal. Resortet har to restauranter, Chulamongkut Restaurant, hvor der serveres morgenmad med både siddepladser inde og ude. Den anden er Rak Talay Restaurant, der ligger ud til stranden og har internationale retter, hjemmelavet pasta og grillet seafood. Til de rolige timer ved poolen har Wora Bura selvfølgelig også en poolbar.  

Wora Bura Hua Hin har også egen shuttle service ind til det centrale Hua Hin, men der går også hele tiden songthaews til og fra byen. Køreturen tager omkring 10 minutter. Resortet har spa og wellness afdeling med flere behandlingsrum.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Wora Bura Hua Hin i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Wora Bura Hua Hin Resort & Spa (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Wora Bura Hua Hin Resort og ansvarlighed

Wora Bura Hua Hin er Green Hotel certificeret og har tre søjler af bæredygtighedspolitik for at drive resortet ansvarligt. Miljø, samfund og økonomi. I forhold til sin miljøindsats har resortet reduceret sit elforbrug med 20% ved forbedret energistyring og ved at udskifte sine lyskilder til LED. Resortet indsamler og opbevarer og regnvand til brug i resortets have og renser det til brug andre steder på resortet. Alle plastikflasker bliver også indsamlet og genbrugt.

I forhold til lokalsamfund og økonomi hyrer Wora Bura Hua Hin, sin arbejdskraft lokalt. De køber også flest mulige produkter og råvarer lokalt, hos Hua Hins fiskere og landmænd. Resortet har også strandoprydninger, hvor plastik og affald fra havet indsamles fra de offentlige strande i Hua Hin. Wora Bura har også oprettet et ”grønt” team, der uddanner medarbejdere i forbrug og bæredygtighed, som benyttes på resortet, men også kan være nyttig i deres eget private forbrug.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.