Previous slide
Next slide

Koh Samui Øhop - Koh Samui, Koh Pha Ngan og Koh Tao

Kombiner de populære øer Koh Samui og Koh Phangan med den uberørte perle Ao Khanom på fastlandet. Her på Thailands sydøstkyst finder man ganske lidt turisme og lange uberørte strande, vild jungle og bjerge tæt dækket af træer. Ao Khanom ernærer sig i høj grad af frugtplantager og rismarker, samt flere gummiplantager. Her finder du et roligt lokalt liv, få resorts og ofte små, ligesom der er langt mellem de små byer langs kysten. Vil man opleve Sydthailand med et minimum af turisme og rolige strande, er Ao Khanom oplagt at kombinere med rundrejsen Sydthailand langt fra turismen.

For de fleste vil de derimod søge mod øerne for de skønne øer Koh Samui og Koh Phangan. På Koh Samui bor de fleste ved Chaweng, Lamai eller Bo Phut, øens mest populære områder. Her har du et stort udvalg af nærmest alt. Et utal af spisesteder, markeder, gågader og indkøbscentrene til shopping. Øens store udbud af aktiviteter er også let tilgængelige herfra og det er let at komme rundt. Om du vil besøge den smukke Ang Thong National Marine Park, snorkle, sejler kajak eller besøge småøer på små øhop.

På Koh Phangan kører I mod øens fjerne nordøstlige hjørne. Her bor I ved de to smukke strande og bugter Thong Nai Pan Yai Beach og Thong Nai Pan Beach med udsigt til lidt mindre bjerge. Her bor du rolige omgivelser ud til stranden og med et fint udvalg af spisesteder, et lille streetfood mall og lidt rolige barer og caféer. Ønsker man et område med mere natteliv, større markeder og flere muligheder, er det muligt at bosætte sig i den mere besøgte sydlige eller nordvestlige del af øen.

Ønsker man at forlænge eller udbytte en af destinationerne med Koh Tao for at dykke eller tage dykkercertifikat, er det også muligt.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i delt værelse og flybilletter til 9.000 kr. pr. person. Priser og kurser varierer, ligesom der kan være tidsbegrænset tilbud. Skriv eller ring derfor for at få en aktuel pris. Husk, at du er velkommen til at købe egne flybilletter.

Ønsker du andre værelsestyper, resorts, øer eller en oplevelsesrejse i Sydthailand, så blot ring eller skriv og jeg tilpasser rejsen.

Priser er inklusive

  • Flybilletter
  • Transfers fra lufthavnen t/r, samt imellem hoteller
  • Overnatninger i Thailand
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Rejseplan for Ao Khanom og Øhop

Husk, rejseplanen er kun mit forslag, rejsen er din og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ønsker du flere eller færre nætter i Ao Khanom eller at tilføje eller fjerne øer, så blot ring eller skriv og jeg udarbejder rejsen til dine ønsker.

Afrejse fra Danmark.

Ankomst til Thailand. I møder jeres chauffør og  kører til jeres resort i Ao Khanom med privat transport.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I møder jeres chauffør i hotellets lobby og kører med privat transport færgen. Ved ankomst til Koh Samui møder I endnu en chaffør, som kører jer til jeres resort med privat transport.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I møder jeres chauffør i resortets lobby og kører til molen med privat transport. I tager færgen til Koh Phangan, hvor jeres næste chauffør kører jer til jeres resort med privat transport.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Jeres chauffør møder jer på resortet og kører jer til molen med privat transport. I sejler til Koh Samui, hvorfra I kører med privat transport til lufthavnen.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.