Previous slide
Next slide

Koh Chang Øhop

Et Koh Chang øhop foregår i marine nationalparken Mu Koh Chang, 300 km sydøst for Bangkok. Og, på trods af flere besøgende det seneste årti, har øerne bevaret deres afsondrethed, vilde natur og laid-back atmosfære.

Koh Chang øhoppet starter oftest på Koh Chang. Øens indre er vildt og en velbevaret tropisk regnskov med stejle skovklædte bjerge. Bjerge, som står dramatisk over de små veje, når man bevæger sig rundt på øen. Som del af marine nationalparken, er der kun bygget langs kysterne, hvilket giver Koh Chang sit vilde naturlige udseende. Øen har dog en charmerende ”laid-back” og rolig atmosfære, gode lokale restauranter, små markeder og muligheder for indkøb. Øen er fyldt med smukke strande, hyggelige bungalows og i skovene findes der flere vandfald, som er et besøg værd, blandt meget andet.

Næste ø på et Koh Chang øhop er den lille flade Koh Mak, med en fastboende befolkning på omkring 1500. Øen er kendetegnet ved de mange kokosnød- og gummiplantager. Koh Maks vestvendte kyster, består af lange smukke sandstrande, med små resorts, som giver en skøn følelse af afsondrethed og sindsro langt fra travlheden. Ideelt til nogle dage helt nede i gear. Den lille ø har ingen reelle byer, men små købmænd og spisesteder findes rundt på øen.

Sidste ø er Koh Kood, en stor bjergrig ø fyldt med vild natur. Øen er faktisk Thailands fjerde største, men her bor kun omkring 2000. Her er relativt få resorts spredt ud over øen og de små fiskerlandsbyer i øens bugter skaber en helt særlig stemning. Koh Kood er dækket af gamle velbevarede regnskov og bjerge. Øen har masser af gode strande og adskillige vandfald med gode bademuligheder i smukke omgivelser. Koh Kood har ingen rigtige byer, men de små fiskerlandsbyer er fantastiske, hvis man søger en udflugt og lækker frisk seafood.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i delt værelse og flybilletter til 7.500 kr. pr. person. Priser og kurser varierer, ligesom der kan være tidsbegrænset tilbud. Skriv eller ring derfor for at få en aktuel pris. Husk, at du er velkommen til at købe egne flybilletter.

Ønsker du andre værelsestyper, resorts, tilføje/fjerne øer eller kombinere med et homestay, så blot ring eller skriv og jeg tilpasser rejsen.

Priser er inklusive

Rejseplan for Koh Chang Øhop

Husk rejseplanen er kun mit forslag til et Koh Chang øhop, rejsen er din og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ring eller skriv endelig om dine ønsker og jeg udarbejder rejsen, som du ønsker.

Afrejse fra Danmark.

Ankomst til Bangkok lufthavn. Her møder I jeres chauffør og bliver kørt med privat transport til molen, hvorfra I sejler til Koh Chang og kørt det sidste stykke vej til jeres resort.

Dagen på egen hånd til at nyde stranden, hotellet og hvad I måtte have lyst til.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet og kørt mod molen med Songthaew. Herfra sejler I til Koh Mak. Ved ankomst til øen vil en repræsentant fra hotellet tage imod jer og køre jer til jeres resort.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Fra jeres resort på Koh Mak bliver I kørt til molen af en repræsentant fra jeres resort, hvorfra I sejler til Koh Kood. Ved ankomst til øen bliver I kørt til jeres resort med songthaew.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver hentet på hotellet og kørt til molen med Songthaew, hvorfra I sejler tilbage til fastlandet. Ved ankomst til fastlandet bliver I kørt til færgeselskabets mødepunkt. Ved mødepunktet møder I jeres chauffør, som kører jer til Bangkok lufthavn med privat transport.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.