Koh Chang Øhop med Koh Mak og Koh Kood

Previous slide
Next slide

Koh Chang Øhop

Et Koh Chang øhop foregår i marine nationalparken Mu Koh Chang, 300 km sydøst for Bangkok. Og på trods af flere besøgende det seneste årti, har øerne bevaret deres afsondret og vilde karakter.

Vores Koh Chang øhop starter på Koh Chang. Øens indre er vild og velbevarede tropisk regnskov med stejle skovklædte bjerge. Som en del af marine nationalparken, er der kun bygget langs øens kyster, hvilket giver Koh Chang sit vilde og dramatisk udseende. Øen har dog en charmerende ”laid-back ”-atmosfære, gode restauranter, små markeder og muligheder for indkøb. Øen er fyldt med smukke strande, hyggelige bungalows og i skovene findes der flere vandfald, som bestemt er et besøg værd, blandt meget andet.

Næste ø på vores Koh Chang øhop er lille flade Koh Mak, med en fastboende befolkning på omkring 1500. Øen er kendetegnet ved de mange kokosnød- og gummiplantager. Koh Maks vestvendte kyster, består af lange smukke sandstrande, med små resorts, som giver en skøn følelse af afsondrethed og sindsro langt fra travlheden. Ideelt til nogle dage helt nede i gear. Den lille ø har ingen reelle byer, men små købmænd og spisesteder findes rundt på øen.

Sidste ø er Koh Kood, en stor bjergrig ø fyldt med vild natur. Øen er faktisk Thailands fjerde største, men her bor kun omkring 2000. Her er relativt få resorts spredt ud over øen og de små fiskerlandsbyer i øens bugter skaber en helt særlig stemning. Koh Kood er dækket af gamle velbevaret regnskov og bjerge. Øen har masser af gode strande og adskillige vandfald med gode bademuligheder i smukke omgivelser. Koh Kood har ingen rigtige byer, men de små fiskerlandsbyer er fantastiske hvis man søger en udflugt og lækker frisk seafood.

På alle vores rejser til Koh Chang støtte med en fuld skoledag til den cambodjanske skole

Priser

Prisen er udregnet med flybilletter til 5500 kroner per person.

Priser er inklusive

Rejseplan

Husk rejseplanen er kun vores forslag, rejsen er jeres og alt kan ændres, rettes og tilpases. Ring eller skriv endelig om jeres ønsker og vi udarbejder rejsen sammen, som I ønsker det.

Afrejse fra jeres valgte lufthavn.

Ankomst til Bangkok lufthavn. Efter ankomstformaliteterne møder I vores chauffør og bliver kørt med privat transport til Koh Chang.

Dagen på egen hånd til at nyde stranden, hotellet og hvad I måtte have lyst til.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet og kørt mod molen. Herfra sejler I til Koh Mak. Ved ankomst til øen vil en repræsentant fra hotellet møde jer og køre jer til hotellet. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver kørt til molen, hvorfra I sejler til Koh Kood. Ved ankomst til øen vil I blive kørt til hotellet i songthaew.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver hentet på hotellet og kørt til molen, hvorfra I sejler tilbage til fastlandet. Når I kommer til færgeselskabets mødepunkt møder I vores chauffør, som kører jer med privat transport til Bangkok lufthavn.

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked, og vi tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser er forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked