Previous slide
Next slide

Koh Samui Øhop - med Bangkok og Khao Sok

Rejse på et Koh Samui øhop kombineret med Bangkok og Khao Sok. Rejsen starter i Bangkok og du bor centralt i byen ud til Chao Phraya floden. Her kan du opleve byen på egen hånd eller jeg kan arrangere nogle oplevelser i og omkring Bangkok, så du kommer tæt på livet og historien. Fra Bangkok kører du sydpå med nattoget og sejler om morgenen ud til Koh Tao.

På Koh Tao bor du på Sensi Paradise Beach Resort, som ligger i den rolige sydlige del af øens længste strand. Her har I et stort udvalg af spisesteder og indkøb, samtidigt med her er relativ roligt. Herfra kan du let drage ud til øens små strande og bugter, eller tage på dykker- og snorkleudflugter til Tanote bay, Haadtien Beach eller Sail Rock.

På Koh Pha Ngan bor du på Havana Beach Resort, beliggende i det rolige nordøstlige hjørne af øen. Her er flere små bugter med smukke strande og en rolig atmosfære. Området er ikke helt lige så udviklet som bugten lige nord for, men her er hyggeligt, smukt og et lille udvalg af restauranter og indkøb, og Thong Nai Pan Beach er ikke langt væk.

På Koh Samui bor du centralt i Chaweng town, Koh Samui´s hovedby. Her er masser af spisesteder, barer, markeder, shopping og indkøb i byen. Alt sammen lige foran resortet, samtidigt med du har den lange hvide Chaweng Beach.

Rejsens sidste dage bruges i den smukke Khao Sok Nationalpark. Her kan du sejle på den smukke Cheow Lan Lake, trekke i junglen, sejle på bambustømmerflåde og meget andet. Vil du helt tæt på det lokale liv i og omkring, udover at opleve nationalparken, er Khao Sok med et Homestay rigtig oplagt.

Rejsen kan selvfølgelig også vendes om eller afsluttes på Phuket.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i delt værelse og flybilletter til 7.500 kr. pr. person. Priser og kurser varierer, ligesom der kan være tidsbegrænset tilbud. Skriv eller ring derfor for at få en aktuel pris. Husk, at du er velkommen til at købe egne flybilletter.

Ønsker du andre værelsestyper, resorts eller at tilføje/fjerne destinationer til rundrejsen, så blot ring eller skriv og jeg tilpasser rejsen.

Priser er inklusive

  • Fly Danmark – Bangkok/Phuket (t/r)
  • Transfers fra/til lufthavne, samt imellem hoteller
  • 20 nætter øhop m. Bangkok og Khao Sok inkl:
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan Øhop m. Bangkok og Khao Sok

Husk rejseplanen er kun mit forslag til et øhop med Bangkok og Khao Sok nationalpark, rejsen er din og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ring eller skriv endelig om dine ønsker og jeg udarbejder rejsen, som du ønsker.

Afrejse fra Danmark.

Ankomst til Bangkok lufthavn. Her møder I jeres chauffør og bliver kørt til jeres hotel i byen.

Dagen på egen hånd eller jeg kan arrangere udflugter i og omkring Bangkok.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd og om aftenen tager I med nattoget sydpå.

I sejler ud til Koh Tao og her vil en repræsentant står klar til at tage jer det sidste stykke til resortet.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver kørt til molen og sejlet til Koh Pha Ngan. Ved ankomst til øen kører I med privat transport til jeres resort.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver kørt til molen med privat transport og sejler til Koh Samui. Ved ankomst står jeres chauffør klar og kører jer med privat transport til jeres resort.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver kørt til molen med privat transport og sejler til fastlandet. Her vil jeres chauffør møde jer og kører jer til Khao Sok med privat transport.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver kørt til Phuket lufthavn med privat transport og I er klar til at flyve hjem til Danmark.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.