Livlige Bangkok, tre øer og Khao Sok

Previous slide
Next slide

Koh Samui Øhop - med Bangkok og Khao Sok

Oplev et Koh Samui øhop med Bangkok og Khao Sok. Rejsen starter i Bangkok og I bor centralt i byen ud til Chao Phraya floden. Her kan I opleve byen på egen hånd eller vi kan arrangere nogle oplevelser i og omkring Bangkok, så I kommer tæt på livet og historien. Fra Bangkok kører I sydpå med nattoget stil og sejler om morgenen ud til Koh Tao.

På Koh Tao bor I på Sensi Paradise Beach Resort, som ligger i den rolige sydlige del af øens længste strand. Her har I et stort udvalg af spisesteder og indkøb, samtidigt med her er relativ roligt. I kan også let drage ud til øens små strande og bugter, eller I kan tage på dykker- og snorkleudflugter til Tanote bay, Haadtien Beach eller Sail Rock.

På Koh Pha Ngan bor I på Havana Beach Resort, beliggende i det rolige nordøstlige hjørne af øen. Her er flere små bugter med smukke strande og en rolige atmosfære. Området er ikke helt lige så udviklet som bugten lige nord for, men her er hyggeligt, smukt og et lille udvalg af restauranter og indkøb og Thong Nai Pan Beach er ikke langt væk.

På Koh Samui I bor centralt i Chaweng town, Koh Samui´s hovedby. Her har masser af spisesteder, barer, markeder, shopping og indkøb i byen lige ude foran resortet og samtidigt har I den lange hvide Chaweng Beach lige foran resortet.

Rejsens sidste dage bruges i den smukke Khao Sok Nationalpark. Her kan I sejle på den smukke Cheow Lan Lake, trekke, sejle på bambus tømmerflåde og meget andet. Mulighederne er mange og vil I på et Home Stay og tæt på livet i og omkring Khao Sok er det også muligt.

Rejsen kan også for eksempel vendes om eller afsluttes på Phuket.

Priser er inklusive

Rejseplan Øhop m. Bangkok og Khao Sok

Husk rejseplanen er kun vores forslag til et øhop i Sydthailand, rejsen er jeres og alt kan ændres, rettes og tilpases. Ring eller skriv endelig om jeres ønsker til øer.

Afrejse fra Danmark

Ankomst til Bangkok lufthavn. Efter ankomstformaliteterne møder I vores chauffør og bliver kørt til jeres hotel. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd eller vi kan arrangere nogle udflugter.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd og om aftenen skal I med nattoget sydpå.

I sejler ud til Koh Tao og her vil en repræsentant står klar til at køre jer det sidste stykke til resortet.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver kørt til molen og sejlet til Koh Pha Ngan. Ved ankomst til øen kører I med privat transport til jeres resort. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver kørt til molen med privat transport og sejlet til Koh Samui. Ved ankomst står en chauffør klar og I bliver kørt med privat transport til jeres resort.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver kørt til molen med privat transport og sejlet til fastlandet. Her vil en chauffør møde jer og kører jeg til Khao Sok med privat transport. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver kørt til Phuket lufthavn med privat transport og I er klar til at flyve hjem til Danmark.

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked, og vi tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser er forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked