Nyd et øhop omkring Koh Samui og de gode strande

Previous slide
Next slide

Koh Samui Øhop - Koh Samui, Koh Pha Ngan og Koh Tao

På dette Koh Samui øhop starter rejsen på Koh Samui. I bor centralt i Chaweng town, Koh Samui´s hovedby. Her har masser af spisesteder, barer, markeder, shopping og indkøb i byen ude foran resortet og samtidigt har I den lange hvide Chaweng Beach lige foran resortet.

Efter Koh Samui bliver I kørt og sejlet til Koh Pha Ngan og herfra videre til Havana Beach Resort. Resortet er beliggende i det rolige nordøstlige hjørne af øen. Her er flere små bugter med smukke strande og en rolige atmosfære. Området er ikke helt lige så udviklet som bugten lige nord for, Thong Nai Pan Beach, men her er hyggeligt, smukt og et lille udvalg af spisesteder, restauranter og indkøb og ellers kan Thong Nai Pan Beach hurtigt nås.

Fra Koh Pha Ngan bliver I kørt retur til molen og sejlet til Koh Tao, hvor en repræsentant fra resortet vil tage jer det sidste stykke vej. Her vil I bo på Sensi Paradise Beach Resort, som ligger i den rolige sydlige del af øens længste strand. Her har I et stort udvalg af spisesteder og indkøb, samtidigt med her er relativ roligt. I kan også let drage ud til øens små strande og bugter, eller I kan tage på dykker- og snorkleudflugter til Tanote bay, Haadtien Beach eller Sail Rock.

På rejsens sidste dag bliver I kørt til molen på Koh Tao og I sejlet Koh Samui. Ved ankomst til Koh Samui vil jeres chauffør stå klar og kører jer med privat transport til Koh Samui lufthavn og I er klar til at flyve hjem – og jeres Koh Samui øhop er ovre for denne gang.

Bemærk dog, at øernes rækkefølge kan blive ændret afhængigt ankomst- og afgangstider på flyafgangene.

Priser er inklusive
  • Fly Danmark – Koh Samui (t/r)
  • Transfer t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
  • 13 nætter i Thailand inkl:
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan Koh Samui Øhop

Husk rejseplanen er kun vores forslag til et øhop i Sydthailand, rejsen er jeres og alt kan ændres, rettes og tilpases. Ring eller skriv endelig om jeres ønsker til øer.

Afrejse fra Danmark

Ankomst til Koh Samui lufthavn. Efter ankomstformaliteterne møder I vores chauffør og bliver kørt til jeres hotel på øen. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet og kørt til molen. Herfra sejler I til Koh Pha Ngan, hvor en chauffør vil møde jer og kører jer til jeres resort. Efter check-in har I resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver kørt til molen med privat transport og sejler videre til Koh Tao. Her vil I blive mødt af en repræsentant fra resortet som tager jer det sidste stykke vej.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver kørt til molen og sejlet retur til Koh Samui. Her møder I jeres chauffør som kører jer til lufthavnen med privat transport. 

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked, og vi tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser er forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked