Nyd et øhop omkring Koh Samui og de gode strande
Previous slide
Next slide

Koh Samui Øhop - Koh Samui, Koh Pha Ngan og Koh Tao

Et Koh Samui øhop starter ofte på Koh Samui, afhængigt af flyafgangene. I bor centralt i Chaweng Town, Koh Samui´s hovedby. Her har masser af spisesteder, barer, markeder, shopping og indkøb i byen ude foran resortet og samtidigt har I den lange hvide Chaweng Beach lige foran resortet. Men andre byer er også en mulighed afhængigt af dine ønsker.

Fra Koh Samui fortsætter I til Koh Pha Ngan og videre til Havana Beach Resort. Resortet er beliggende i det rolige nordøstlige hjørne af øen. Her er flere små bugter med smukke strande og en rolige atmosfære. Området er ikke helt lige så udviklet som bugten Thong Nai Pan Beach lige nord for, men her er hyggeligt, smukt og et lille udvalg af lokale spisesteder, restauranter og indkøb. Ellers kan Thong Nai Pan Beach let og hurtigt nås.

Fra Koh Pha Ngan bliver I kørt til molen og sejlet til Koh Tao, hvor en repræsentant fra resortet vil tage jer det sidste stykke vej. Her kan I bo på Sensi Paradise Beach Resort, som ligger i den rolige sydlige del af øens længste strand. Her har I et stort udvalg af spisesteder og indkøb, samtidigt med her er relativ roligt. I kan også let drage ud til øens små strande og bugter, eller I kan tage på dykker- og snorkleudflugter til Tanote bay, Haadtien Beach eller Sail Rock.

På rejsens sidste dag bliver I kørt til molen på Koh Tao og I sejlet Koh Samui. Ved ankomst til Koh Samui vil jeres chauffør stå klar og køre jer det sidste stykke vej til Koh Samui lufthavn og I er klar til at flyve hjem. Og, jeres Koh Samui øhop er ovre for denne gang.

Bemærk, at øernes rækkefølge bliver afhængig af ankomst- og afgangstider på flyafgangene. Andre resorts er selvfølgelig muligt.

Priser er inklusive

  • Fly Danmark – Koh Samui (t/r)
  • Transfer t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
  • 13 nætter Koh Samui Øhop inkl:
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan Koh Samui Øhop

Husk rejseplanen er kun mit forslag, rejsen er din og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ring eller skriv endelig om dine ønsker og jeg udarbejder rejsen, som du ønsker.

Afrejse fra Danmark.

Ankomst til Koh Samui lufthavn. Her møder I jeres chauffør og bliver kørt til jeres resort med privat transport.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet af jeres chauffør på hotellet og kørt til molen med privat transport. Herfra sejler I til Koh Pha Ngan, hvor jeres næste chauffør vil møde jer og køre jer til jeres resort med privat transport igen.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I møder jeres chauffør på resortet og bliver kørt til molen med privat transport og sejler videre til Koh Tao. Her bliver I mødt af en repræsentant fra resortet, som tager jer det sidste stykke vej.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver kørt til molen og sejlet retur til Koh Samui. Her møder I jeres chauffør som kører jer til lufthavnen med privat transport. 

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked