Previous slide
Next slide

Ao Prao Resort

Ao Prao Resort er et lækkert resort med kun 58 værelser, beliggende på Koh Samets rolige østkyst. Stranden er den eneste ud til øens vestkyst og her er blot to resorts. Ao Prao Resort er indrettet i en moderne thailandsk stil. Det er beliggende op ad en bjergside og direkte ud til stranden. Alle værelserne har balkoner med lidt privatliv og udsigt over resortet og den tropiske have. Den smukke strand byder på skøn snorkeling i de klippefyldte ender af bugten.

Resortet har Breeze restaurant, som serverer lækkert thaimad på en terrasse ud til stranden. Der kan også bestilles room service fra restauranten i udvalgte tidsrum. Det er tilmed muligt at få leveret pizza direkte til værelset fra O Restaurant, fra Le Vimarn Cottages. Restauranterne på naboresortet Le Vimarn Cottages kan også besøges for afveksling. Ao Prao Resort har også to skønne poolområder, med udsigt til stranden, hvoraf det ene har pool bar. Resortet udlejer også forskelligt udstyr til forskellige vandsport.

Ao Prao Resort er beliggende i en meget rolige omgivelser, men den populære Sai Kaew Beach kun to kilometer væk. Her er masser af spisesteder og små strandbarer.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Ao Prao Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Ao Prao Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Foregangs-ø, Green Hotel og Ao Prao Resort

I 1981 erklærede Royal Forest Department Koh Samet øgruppen med ni andre småøer og Khao Laem Yai for en marine nationalpark. Det blev Thailands tredje nationale marinepark og fik officielt navnet Khao Laem Ya-Mu Koh Samet National Park. Mange år senere begyndte afdelingen for nationalparker, dyreliv og plantebeskyttelse, så deres projekt for at reducere plastik og polystyren i nationalparkerne.

I 2018 kom der så et påbud mod plastikposer og polystyren i marine nationalparken for at beskytte naturen. Målet i Thailand er at genbruge al plastik i 2027. På Koh Samet fik butiksejere forbud mod at uddele plastikposer, og øens spisesteder måtte ikke længere bruge polystyren til takeaway. Ellers ville de risikere bøder. Der blev også uddelt muleposer til alle øens faste beboere.

I Danmark lyder det måske ikke imponerede, men i Sydøstasien og Asien generelt, er der et stort forbrug af plastik og plastikposer. Plastikforureningen er et problem. Derfor er det et vigtigt skridt i den rigtige retning og det er værd at støtte.

Sai Kaew Beach Resort blev i 2023 blevet certificeret Green Hotel i sølv-kategorien. Resortet har fjernet al engangsplastik. De involverer sig i strandoprydninger og indsamling af plastik med mere. Alt sammen for at skabe en mere bæredygtig udvikling på Koh Samet.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.