Det Lille Baan Ploy Sea Boutique Resort på Nordkysten

Previous
Next

Baan Ploy Sea

Baan Ploy Sea er et lille boutiqueresort beliggende ud til stranden i Na Dan, på den nordlige kyst ud til stranden. Det er et lille resort med kun 23 værelser. Værelserne har en lille balkon, men resortet skal vælges for sine attraktive fællesarealer og beliggenhed. Resortet er tæt på øens 600 meter lange hovedgade. Her er to pools inkl. en lille børnepool til de aller mindste.

Resortet er bygget i træ og møblerne er lavet at naturlige materialer. Baan Ploy Sea er bygget i en Thailandsk stil, som meget tydeligt ses i resortets spektakulære restaurant. Restauranten er smukt konstruerede en moderne Thai Sala (åben pavillion), og er det ideelle sted at læne sig tilbage under de høje hvælvede lofter. Her kan man nyde det thailandske køkken og dagens friske fangst på gulvpuder i Kantock-stil. Resortet har også bar, samt roomservice i udvalgte timer.

Ønsker man natteliv er Sai Kaew stranden ikke langt væk. Her er masser af restauranter og strandbarer og mulighed for lidt indkøb. Det er bare at gå igennem den 600 meter lange hovedgade. Se resortets side her.

Ramada i Bangkok

I Bangkok bor I på Ramada Plaza Riverside, et godt 4-stjernet hotel, i et roligt hjørne af det centrale Bangkok. Her er gåafstand til Asiatique, et marked med lidt dansk historie i ØK´s gamle lagerhaller, med spisesteder og gode muligheder for lidt shopping, en souvenir og en hyggelig aften. Med hotellets shuttle-båd er I 8-9 minutter fra livlige Sathon og kommer hurtigt videre med taxa eller Skytrain til seværdigheder, shopping og alt det Bangkok har at byde på. Se deres side her.

En foregangs-ø i Thailand

Med påbuddet mod plastikposer og polystyren i 2018, er Koh Samet blevet en forgangs-ø, for bæredygtighed i Sydøstasien. Det startede i 1981 hvor Royal Forest Department erklærede Ko Samet øgruppen med ni andre småøer og Khao Laem Ya på fastlandet for en nationalpark. Thailands tredje nationale marinepark og officielt Khao Laem Ya-Mu Koh Samet National Park.

I 2018 begyndte afdelingen for nationalparker, dyreliv og plantebeskyttelse, så deres projekt for at reducere plastik og polystyren i landets nationalparker. På Koh Samet blev butiksejere bedt om at stoppe med at uddele plastikposer, og spisesteder stoppe med brugen af polystyren til takeaway. Ellers ville de risikere bøder. Der blev også uddelt muleposer til alle øens faste beboere og alle resorts vi tilbyder, har stoppet brugen af engangsplastik på resortet.

I en dansk kontekst lyder det måske ikke imponerede. Men i Sydøstasien, og Asien generelt, er der desværre et stort forbrug af plastik og plastikposer, og plastikforureningen er et problem. Derfor er det et vigtigt og stort skridt i den rigtige retning i Thailand og Sydøstasien. Det mener vi er værd at støtte. Du kan læse nærmere her.

Prisen er inklusiv
  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Private transfers t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
  • 5 nætter Ramada Plaza Riverside 1x Deluxe Room
  • 8 nætter Baan Ploy Sea 1x Deluxe Seaview Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked, og vi tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser er forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked