Det Lille Baan Ploy Sea Boutique Resort på Nordkysten
Previous slide
Next slide

Baan Ploy Sea

Baan Ploy Sea er et lille boutiqueresort beliggende ud til stranden i Na Dan, på den nordlige kyst ud til stranden. Det er et lille resort med kun 23 værelser. Værelserne har en lille balkon, men resortet skal vælges for sine attraktive fællesarealer og beliggenhed. Resortet er tæt på øens 600 meter lange hovedgade. Her er to pools inkl. en lille børnepool til de aller mindste.

Resortet er bygget i træ og møblerne er lavet at naturlige materialer. Baan Ploy Sea er bygget i en Thailandsk stil, som meget tydeligt ses i resortets spektakulære restaurant. Restauranten er smukt konstruerede en moderne Thai Sala (“åben pavillion”), og er det ideelle sted at læne sig tilbage under de høje hvælvede lofter. Her kan man nyde det thailandske køkken og dagens friske fangst på gulvpuder i Kantock-stil. Resortet har også bar, samt roomservice i udvalgte timer.

Ønsker man natteliv er Sai Kaew stranden ikke langt væk. Her er masser af restauranter og strandbarer og mulighed for lidt indkøb. Det er bare at gå igennem den 600 meter lange hovedgade.

Chatrium Hotel Riverside Bangkok

Chatrium Hotel Riverside Bangkok er et godt moderne 4-stjernet hotel, i et roligt hjørne af det centrale Bangkok. Her er gåafstand til Asiatique, et marked med dansk historie i ØK´s gamle lagerhaller. Her er masser af spisesteder og gode muligheder for lidt shopping, finde en interessant souvenir, og få en hyggelig aften. Med hotellets shuttle-båd er der kun 8-9 minutter til livlige Sathon helt centralt i Bangkok og herfra kommer man hurtigt videre med taxa eller Skytrain til Bangkoks seværdigheder, shopping og alt det byen byder på.

Koh Samet, en forgangs-ø i Thailand

Med påbuddet mod plastikposer og polystyren i 2018, er Koh Samet blevet en forgangs-ø, for bæredygtighed i Sydøstasien. Det startede i 1981 hvor Royal Forest Department erklærede Ko Samet øgruppen med ni andre småøer og Khao Laem Ya på fastlandet for en nationalpark. Thailands tredje nationale marinepark og officielt Khao Laem Ya-Mu Koh Samet National Park.

I 2018 begyndte afdelingen for nationalparker, dyreliv og plantebeskyttelse, så deres projekt for at reducere plastik og polystyren i landets nationalparker. På Koh Samet blev butiksejere bedt om at stoppe med at uddele plastikposer, og spisesteder stoppe med brugen af polystyren til takeaway. Ellers ville de risikere bøder. Der blev også uddelt muleposer til alle øens faste beboere og alle resorts jeg tilbyder, har stoppet brugen af engangsplastik på resortet.

I en dansk kontekst lyder det måske ikke imponerede. Men i Sydøstasien, og Asien generelt, er der desværre et stort forbrug af plastik og plastikposer, og plastikforureningen er et problem. Derfor er det et vigtigt og stort skridt i den rigtige retning i Thailand og Sydøstasien. Det mener jeg er værd at støtte.

Prisen er inklusiv

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked