Lækre Le Vimarn Cottages med hyggelige bungalows på bjergsiden
Previous slide
Next slide

Le Vimarn Cottages

Le Vimarn Cottages & Spa er et lækkert lille resort beliggende på Koh Samets rolige vestkyst. Det er indrettet i en moderne thailandsk stil og beliggende op ad bjergsiden, direkte ud til stranden. Resortet har 31 hyggelige bungalows med balkon med en skøn udsigt over stranden og resortets tropiske have. Resortet har pool område ud til stranden med pool bar, men endnu bedre, så byder den smukke strand på snorkling, med de klippefyldte ender af bugten.

Le Vimarn Cottages har to restauranter. Restauranten O, som serverer italiensk og som bl.a. kan sende pizza op til værelset med roomservice. Samt restauranten The Buzz, som serverer thai og internationale retter. Men her er også Ao Prao Resort ved siden af med restauranten Breeze, som serverer thaimad på en terrasse lige ud til stranden. Le Vimarn Cottages har også spaen Dhivarin som byder på wellness i en thailandsk sala, men kan også arrangere massage ved poolen eller på stranden.

Le Vimarn Cottages er beliggende i en meget rolige omgivelser. Men søger man lidt roligt natteliv er den populære Sai Kaew Beach inden for to kilometer. Her finder man masser af spisesteder og små strandbarer. 

Chatrium Hotel Riverside Bangkok

Chatrium Hotel Riverside Bangkok er et godt moderne 4-stjernet hotel, i et roligt hjørne af det centrale Bangkok. Her er gåafstand til Asiatique, et marked med dansk historie i ØK´s gamle lagerhaller. Her er masser af spisesteder og gode muligheder for lidt shopping, finde en interessant souvenir, og få en hyggelig aften. Med hotellets shuttle-båd er der kun 8-9 minutter til livlige Sathon helt centralt i Bangkok og herfra kommer man hurtigt videre med taxa eller Skytrain til Bangkoks seværdigheder, shopping og alt det byen byder på.

Koh Samet, en forgangs-ø i Thailand

Med påbuddet mod plastikposer og polystyren i 2018, er Koh Samet blevet en forgangs-ø, for bæredygtighed i Sydøstasien. Det startede i 1981 hvor Royal Forest Department erklærede Ko Samet øgruppen med ni andre småøer og Khao Laem Ya på fastlandet for en nationalpark. Thailands tredje nationale marinepark og officielt Khao Laem Ya-Mu Koh Samet National Park.

I 2018 begyndte afdelingen for nationalparker, dyreliv og plantebeskyttelse, så deres projekt for at reducere plastik og polystyren i landets nationalparker. På Koh Samet blev butiksejere bedt om at stoppe med at uddele plastikposer, og spisesteder stoppe med brugen af polystyren til takeaway. Ellers ville de risikere bøder. Der blev også uddelt muleposer til alle øens faste beboere og alle resorts jeg tilbyder, har stoppet brugen af engangsplastik på resortet.

I en dansk kontekst lyder det måske ikke imponerede. Men i Sydøstasien, og Asien generelt, er der desværre et stort forbrug af plastik og plastikposer, og plastikforureningen er et problem. Derfor er det et vigtigt og stort skridt i den rigtige retning i Thailand og Sydøstasien. Det mener jeg er værd at støtte.

Prisen er inklusiv

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked