Previous slide
Next slide

Paradee Resort

Paradee Resort er et eksklusivt 5-stjernet resort med kun 40 bungalows. Det er Koh Samets sydligste resort ligger ud til den smukke hvide Ao Kiew strand og har som øens eneste udsigt til både øst- og vestkysten. Efter man har nydt dagen på den smukke strand, går mange over resortets Sunset Bar, hvor solnedgangen nydes med en kold forfriskning. På Paradee Resort bor du i store bungalows med egen solterrasse i resortets tropiske have. Deres bungalow har et stort boligareal på hele 100 kvm inklusive solterrassen.

Resortets restaurant ligger i en traditionel ”Thai Sala” med udsigt over poolen og stranden, i afslappede elegante omgivelser og åbent for havbrisen. Her serveres lækker mad morgen, middag og aften, med forskellige thailandske og internationale retter og masser af frisk fisk og skaldyr. Om morgenen er der en stor morgenbuffet og frisklavede retter fra a la carte. Men der kan også bestilles roomservice døgnet rundt, hvis man hellere vil nyde måltidet på solterrassen.

På Paradee Resort er der mulighed for snorkling i det nærliggende koralrev tæt på stranden, eller man kan udforske øen fra kajak eller paddleboard. Man kan besøge resortets spa, som tilbyder massage, og krops- og ansigtsbehandlinger eller benytte dampbadet eller fitnesscenteret. Søger man lidt bymiljø eller en aften på Sai Kaew beach, kan den nordlige del af øen nås med Songthaew.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Paradee Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Paradee Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Forgangs-ø, Green Hotel og Paradee Resort

I 1981 erklærede Royal Forest Department Koh Samet øgruppen med ni andre småøer og Khao Laem Yai for en marine nationalpark. Det blev Thailands tredje nationale marinepark og fik officielt navnet Khao Laem Ya-Mu Koh Samet National Park. Mange år senere begyndte afdelingen for nationalparker, dyreliv og plantebeskyttelse, så deres projekt for at reducere plastik og polystyren i nationalparkerne.

I 2018 kom der så et påbud mod plastikposer og polystyren i marine nationalparken for at beskytte naturen. Målet i Thailand er at genbruge al plastik i 2027. På Koh Samet fik butiksejere forbud mod at uddele plastikposer, og øens spisesteder måtte ikke længere bruge polystyren til takeaway. Ellers ville de risikere bøder. Der blev også uddelt muleposer til alle øens faste beboere.

I Danmark lyder det måske ikke imponerede, men i Sydøstasien og Asien generelt, er der et stort forbrug af plastik og plastikposer. Plastikforureningen er et problem. Derfor er det et vigtigt skridt i den rigtige retning og det er værd at støtte.

Paradee Resort blev i 2023 blevet certificeret Green Hotel i sølv-kategorien. Resortet har fjernet al engangsplastik. De involverer sig i strandoprydninger og indsamling af plastik med mere. Alt sammen for at skabe en mere bæredygtig udvikling på Koh Samet.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.