Luksus på Paradee Resort på det Sydligste Koh Samet
Previous slide
Next slide

Paradee Resort

Paradee Resort er et eksklusivt 5-stjernet resort med kun 40 bungalows. Koh Samets sydligste resort ligger ud til den smukke hvide Ao Kiew strand og har som øens eneste, udsigt til både øst- og vestkysten. Mange bruger derfor dagen stranden og nyder solnedgangen på vestkysten på resortets Sunset Bar. Man bor i store bungalows med egen solterrasse i resortets tropiske have. Bungalowernes boligareal er på hele 100 kvm inklusive solterrasse.

Resortets restaurant ligger i en traditionel ”Thai Sala” med udsigt over poolen og stranden, i afslappede elegante omgivelser og åbent for havbrisen. Her serveres lækker mad morgen, middag og aften, med forskellige thailandske og internationale retter og masser af frisk fisk og skaldyr. Om morgenen er der en stor morgenbuffet og frisklavede retter fra a la carte. Men der kan også bestilles roomservice døgnet rundt, hvis man hellere vil blive i sin bungalow.

På Paradee Resort er der også mulighed snorkling i det nærliggende koralrev tæt på stranden eller, at udforske øen fra kajak eller paddleboard. Man kan besøge resortets spa, som tilbyder massage, og krops- og ansigtsbehandlinger eller benytte dampbadet eller fitnesscenteret.

Søger man by eller en aften på hyggelige Sai Kaew beach, kan den nordlige del af øen nås med Songthaew.

Chatrium Hotel Riverside Bangkok

Chatrium Hotel Riverside Bangkok er et godt moderne 4-stjernet hotel, i et roligt hjørne af det centrale Bangkok. Her er gåafstand til Asiatique, et marked med dansk historie i ØK´s gamle lagerhaller. Her er masser af spisesteder og gode muligheder for lidt shopping, finde en interessant souvenir, og få en hyggelig aften. Med hotellets shuttle-båd er der kun 8-9 minutter til livlige Sathon helt centralt i Bangkok og herfra kommer man hurtigt videre med taxa eller Skytrain til Bangkoks seværdigheder, shopping og alt det byen byder på.

Koh Samet, en forgangs-ø i Thailand

Med påbuddet mod plastikposer og polystyren i 2018, er Koh Samet blevet en forgangs-ø, for bæredygtighed i Sydøstasien. Det startede i 1981 hvor Royal Forest Department erklærede Ko Samet øgruppen med ni andre småøer og Khao Laem Ya på fastlandet for en nationalpark. Thailands tredje nationale marinepark og officielt Khao Laem Ya-Mu Koh Samet National Park.

I 2018 begyndte afdelingen for nationalparker, dyreliv og plantebeskyttelse, så deres projekt for at reducere plastik og polystyren i landets nationalparker. På Koh Samet blev butiksejere bedt om at stoppe med at uddele plastikposer, og spisesteder stoppe med brugen af polystyren til takeaway. Ellers ville de risikere bøder. Der blev også uddelt muleposer til alle øens faste beboere og alle resorts jeg tilbyder, har stoppet brugen af engangsplastik på resortet.

I en dansk kontekst lyder det måske ikke imponerede. Men i Sydøstasien, og Asien generelt, er der desværre et stort forbrug af plastik og plastikposer, og plastikforureningen er et problem. Derfor er det et vigtigt og stort skridt i den rigtige retning i Thailand og Sydøstasien. Det mener jeg er værd at støtte.

Prisen er inklusiv

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send forespørgsel