Sai Kaew Beach Resort ved øens lange hvide strand og hovedgade
Previous slide
Next slide

Sai Kaew Beach Resort

Sai Kaew Beach Resort er et af øens største resort med 158 værelser, dog føles det langt så stort. Det er nemlig opdelt i forskellige afdelinger afhængigt af værelsestyperne. Deres hyggelige bungalows er gemt væk ”bagerst” i det mest rolige område af resortet, ved den lille ”pineapple beach”. Resortets tre afdelinger har hvert deres pool område.

Sai Kaew Beach Resort er beliggende i den nordligste ende af Koh Samets længste strand og største ”by”. Resortet ligger ud til den smukke hvide strand og samtidigt lige ved øens 600 meter lange hovedgade, hvor der er døgnindkøb, spisesteder og Koh Samets mange restauranter og strandbarer.

Resortet har både restaurant og bar ud til stranden. Restauranten The Zea serverer lige fra morgenmad til aftensmad og har både thailandske og internationale retter. Deres bar og café Z Bar ligger nærmest på selve stranden og med tagterrasse er indrettet i en afslappede loungestil. Her serveres både varme og kolde drikke, samt bagværk og diverse snacks. Sai Kaew Beach Resort er et godt valg for dem som både vil have den lille ø, men samtidigt være tæt på øens rolige natteliv og butikker.

Chatrium Hotel Riverside Bangkok

Chatrium Hotel Riverside Bangkok er et godt moderne 4-stjernet hotel, i et roligt hjørne af det centrale Bangkok. Her er gåafstand til Asiatique, et marked med dansk historie i ØK´s gamle lagerhaller. Her er masser af spisesteder og gode muligheder for lidt shopping, finde en interessant souvenir, og få en hyggelig aften. Med hotellets shuttle-båd er der kun 8-9 minutter til livlige Sathon helt centralt i Bangkok og herfra kommer man hurtigt videre med taxa eller Skytrain til Bangkoks seværdigheder, shopping og alt det byen byder på.

Koh Samet, en forgangs-ø i Thailand

Med påbuddet mod plastikposer og polystyren i 2018, er Koh Samet blevet en forgangs-ø, for bæredygtighed i Sydøstasien. Det startede i 1981 hvor Royal Forest Department erklærede Ko Samet øgruppen med ni andre småøer og Khao Laem Ya på fastlandet for en nationalpark. Thailands tredje nationale marinepark og officielt Khao Laem Ya-Mu Koh Samet National Park.

I 2018 begyndte afdelingen for nationalparker, dyreliv og plantebeskyttelse, så deres projekt for at reducere plastik og polystyren i landets nationalparker. På Koh Samet blev butiksejere bedt om at stoppe med at uddele plastikposer, og spisesteder stoppe med brugen af polystyren til takeaway. Ellers ville de risikere bøder. Der blev også uddelt muleposer til alle øens faste beboere og alle resorts jeg tilbyder, har stoppet brugen af engangsplastik på resortet.

I en dansk kontekst lyder det måske ikke imponerede. Men i Sydøstasien, og Asien generelt, er der desværre et stort forbrug af plastik og plastikposer, og plastikforureningen er et problem. Derfor er det et vigtigt og stort skridt i den rigtige retning i Thailand og Sydøstasien. Det mener jeg er værd at støtte.

Prisen er inklusiv

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked