Previous slide
Next slide

Sai Kaew Beach Resort

Sai Kaew Beach Resort er et af Koh Samets største resort med 158 værelser, men det føles dog langt fra så stort. Resortet har nemlig tre afdelinger med hvert deres poolområde, opdelt i afdelinger afhængigt af værelsestyperne. Deres hyggelige bungalows er gemt væk ”bagerst” i det mest stille område af resortet. Her har du også den lille fredelige ”Pineapple Beach”, som stort set kun benyttes af folk i denne afdeling af resortet.

Sai Kaew Beach Resort er beliggende i den nordligste ende af Koh Samets længste strand og største ”by”. Resortet ligger ud til den smukke hvide strand og samtidigt lige ved øens 600 meter lange hovedgade. Langs hovedgaden finder du døgnindkøb, spisesteder og går man langs Sai Kaew Beach har du Koh Samets mange restauranter og strandbarer lige ude foran døren.

Sai Kaew Beach Resort har også restaurant og bar ud til stranden. Restauranten The Zea serverer mad hele dagen og aftenen med både thailandske og internationale retter. Det er også her, resortet serverer deres morgenmadsbuffet. Z Bar ligger praktisk talt på selve stranden og har en tagterrasse indrettet i en afslappende loungestil. Her serveres både varme og kolde drikke, samt bagværk og diverse snacks. Sai Kaew Beach Resort er et godt valg for dem som både vil have den lille ø, men samtidigt være tæt på øens rolige natteliv og mange spisesteder.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Sai Kaew Beach Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Delvis privat transfer til Sai Kaew Beach Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Forgangs-ø, Green Hotel og Sai Kaew Beach Resort

I 1981 erklærede Royal Forest Department Koh Samet øgruppen med ni andre småøer og Khao Laem Yai for en marine nationalpark. Det blev Thailands tredje nationale marinepark og fik officielt navnet Khao Laem Ya-Mu Koh Samet National Park. Mange år senere begyndte afdelingen for nationalparker, dyreliv og plantebeskyttelse, så deres projekt for at reducere plastik og polystyren i nationalparkerne.

I 2018 kom der så et påbud mod plastikposer og polystyren i marine nationalparken for at beskytte naturen. Målet i Thailand er at genbruge al plastik i 2027. På Koh Samet fik butiksejere forbud mod at uddele plastikposer, og øens spisesteder måtte ikke længere bruge polystyren til takeaway. Ellers ville de risikere bøder. Der blev også uddelt muleposer til alle øens faste beboere.

I Danmark lyder det måske ikke imponerede, men i Sydøstasien og Asien generelt, er der et stort forbrug af plastik og plastikposer. Plastikforureningen er et problem. Derfor er det et vigtigt skridt i den rigtige retning og det er værd at støtte.

Sai Kaew Beach Resort blev i 2023 blevet certificeret Green Hotel i sølv-kategorien. Resortet har fjernet al engangsplastik. De involverer sig i strandoprydninger og indsamling af plastik med mere. Alt sammen for at skabe en mere bæredygtig udvikling på Koh Samet.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.