Anana Ecological Resort Krabi - Øko-luksus i smukke omgivelser
Previous slide
Next slide

Anana Ecological Resort Krabi

Anana Ecological Resort Krabi er et unikt og gennemført resort i Ao Nang. Det ligger gemt væk i rolige og idylliske omgivelser, men med hurtig adgang til byen med strande, markeder og spisesteder. Anana Resort er for dem der nyder både wellness, økologi og stort fokus på bæredygtighed. Resortet har 78 værelser og her er et flot poolområde, hvor der også er swim-up bar med cocktails og café med lette retter.

På Anana Ecological Resort Krabi starter dagen med morgenmad hos Streats, hvor der serveres både asiatiske og europæiske retter og her er hjemmelavet syltetøj og mulighed for vegansk. Det er en restaurant med stort fokus på økologi og jord-til-bord koncept, hvor Anana faktisk har en stor urtehave hvor de dyrker krydderurter og grøntsager. På taget har resortet deres Sky Lounge med 360 graders panorama og udsigt til Ao Nangs berømte kalkstensklipper.

Anana Resort har et resort med fokus på regenerative tourism, afslapning og wellness. Det vidner resortets aktiviteter næppe overraskende også om. Resortet tilbyder morgenyoga til de morgenfriske. Deres spabehandlinger drejer sig også meget om thailandske urter og olier, samt traditionelle thailandske healing teknikker. Anana tilbyder også mange af de klassiske og populære udflugter til den smukke Phang Nga bugt, som selvfølgelig skal udforskes på rejser til Krabi.

Anana Ecological Resort Krabi og ansvarlighed

Økologi er ikke overraskende en stor del af Anana Ecological Resort Krabi profil. Resortet har egen gård ved resortet med en hektar økologisk landbrug, hvor de dyrker en stor del af deres frugt, grønt og urter til resortets restauranter. Som mål i deres for regenerative turisme arbejder de også med deres egen kompostering og vandbesparelse, for at opnå naturlig fødevare cyklus. Gården og landbruget er også bygget af hovedsageligt en blanding af naturmaterialer og genbrug.

Anana Resort har også deres eget rensningsanlæg til deres spildevand, som blandt andet genbruges til vanding på resortet. Alt affald og plastik på resort bliver også genbrugt på forskellig vis. De uddeler også kun ét nøglekort på værelse, så hotellets gæster ikke kan efterlade et kort i strømkontakten på værelset og lade strøm og aircondition køre.

For transfers for op til to gæster har resortet investeret i en elektrisk bil til formålet. Til større grupper har resort en minivan, hvor de køber CO2-kreditter for at kompensere udledningen.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket eller Krabi (t/r)
  • Privat transfer Phuket/Krabi lufthavn – Anana Ecological Resort (t/r)
  • 13 nætter Anana Ecological Resort Krabi 1x Thai Studio
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked