Previous slide
Next slide

Anana Ecological Resort Krabi

Anana Ecological Resort Krabi er et unikt og gennemført resort i Ao Nang. Det ligger gemt væk i rolige og idylliske omgivelser, men med hurtig adgang til byen med strande, markeder og spisesteder. Anana Resort er for dem der nyder både wellness, økologi og stort fokus på bæredygtighed. Resortet har 78 værelser og her er et flot poolområde, hvor der også er swim-up bar med cocktails og café med lette retter.

På Anana Ecological Resort Krabi starter dagen med morgenmad hos Streats, hvor der serveres både asiatiske og europæiske retter og her er hjemmelavet syltetøj og mulighed for vegansk. Det er en restaurant med stort fokus på økologi og jord-til-bord koncept, hvor Anana faktisk har en stor urtehave hvor de dyrker krydderurter og grøntsager. På taget har resortet deres Sky Lounge med 360 graders panorama og udsigt til Ao Nangs berømte kalkstensklipper.

Anana Resort har et resort med fokus på regenerative tourism, afslapning og wellness. Det vidner resortets aktiviteter næppe overraskende også om. Resortet tilbyder morgenyoga til de morgenfriske. Deres spabehandlinger drejer sig også meget om thailandske urter og olier, samt traditionelle thailandske healing teknikker. Anana tilbyder også mange af de klassiske og populære udflugter til den smukke Phang Nga bugt, som selvfølgelig skal udforskes på rejser til Krabi.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Anana Ecological Resort Krabi i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Anana Ecological Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Anana Ecological Resort Krabi og ansvarlighed

Økologi er ikke overraskende en stor del af Anana Ecological Resort Krabi profil. Resortet har egen gård ved resortet med en hektar økologisk landbrug, hvor de dyrker en stor del af deres frugt, grønt og urter til resortets restauranter. Som mål i deres for regenerative turisme arbejder de også med deres egen kompostering og vandbesparelse, for at opnå naturlig fødevare cyklus. Gården og landbruget er også bygget af hovedsageligt en blanding af naturmaterialer og genbrug.

Anana Resort har også deres eget rensningsanlæg til deres spildevand, som blandt andet genbruges til vanding på resortet. Alt affald og plastik på resort bliver også genbrugt på forskellig vis. De uddeler også kun ét nøglekort på værelse, så hotellets gæster ikke kan efterlade et kort i strømkontakten på værelset og lade strøm og aircondition køre.

For transfers for op til to gæster har resortet investeret i en elektrisk bil til formålet. Til større grupper har resort en minivan, hvor de køber CO2-kreditter for at kompensere udledningen.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.