Previous slide
Next slide

Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort

Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort ligger centralt i Ao Nang og lige ud til hovedvejen. Resortet har en høj beliggenhed i byen og en imponerende udsigt til havet og Krabi´s velkendte vilde kalkstensformationer. Avani Cliff Resort er i kort gåafstand til strandene Nopparat Thara og Ao Nang Beach. Der findes to poolområder, hvor det ene er en infinity-pool med en fantastisk udsigt til havet og de smukke landskaber.

Avani Cliff Resort har flere spisesteder og restauranter. Der findes The Cliff, der udnytter resortets beliggenhed med panoramaudsigt til de skovklædte klipper og havet. Restauranten serverer thailandske og internationale retter. Der findes to barer, den ene selvfølgelig en poolbar hvor der er kolde drinks og en menu med satay og chicken wings, burgere, pizzaer og pastaer. Den anden bar er The Peak. En rooftop bar med en smuk udsigt og kolde drikke, samt en thailandsk og international menu. Foruden resortets egne findes der også et stort udvalg af spisesteder og restauranter lige uden for døren.

Avani Cliff Resort byder på flere værelsestyper og de er alle gode store. Nyder man at sidde på sit værelse om aftenen og slappe af, er en opgradering til deres Sea View værelser værd at overveje. Et ideelt for dem søger et lækkert resort centralt i Ao Nang tæt på det hele og med udsigt til Krabi´s berømte landskaber.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Dusit Thani Krabi Beach Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.