Previous slide
Next slide

Beyond Krabi Resort

Beyond Krabi Resort er et stilfuldt resort, der ligger lige ud til stranden i den lille by Klong Muang i Krabis fredelige Nong Thale distrikt. En by som oprindeligt var et lille fiskerleje. Resortet har et lækkert 55 meter langt poolområde med udsigt til stranden i grønne omgivelser. Området er skønt roligt med lidt spisesteder og indkøb uden for døren.

Ikke langt fra resortet findes Tubkaek stranden, hvor du har spisesteder, flere i høj klasse, og den smukke udsigt til Phang Nga-bugten. Et ideelt resort for dem som ønsker at slappe af i et roligt område, have stranden lige foran resortet og stadig have Krabi´s store udvalg af aktiviteter og udflugter i provinsens smukke natur. Ao Nangs store udvalg af spisesteder, markeder og liv kan nås en kort køretur i taxa eller tuktuk til Ao Nang.

Beyond Krabi Resort har to restauranter. Beyond Café, som er åben hele dagen hele dagen og helt til kl. 23:00. En uformel restaurant som serverer retter fra både østen og vesten. Vil man spise med udsigt til havet, har resortet også @Beach Bar & Restaurant. Ligesom man kan spise på værelset med room service eller en privat middag på stranden. Beyond Krabi har også et lille bageri, hvis man er i humør til lidt let eller sødt bagværk.

Beyond Krabi Resort har også spa og fitness faciliteter. Ligesom de tilbyder madlavningskurser, hvis man vil have lidt nye færdigheder med hjem.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Beyond Krabi Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Beyond Krabi Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.