Pakasai Resort - bo centralt i Ao Nang, Krabi
Previous slide
Next slide

Pakasai Resort by Tolani

Pakasai Resort er et godt 4-stjernet resort beliggende helt centralt i Ao Nang. Både Ao Nang Beach og Nopparat Beach er begge en kort gåafstand fra resortet. Resortet er også beliggende lige ved natmarkedet og tæt på et godt udvalg af spisesteder og lidt natteliv.

Pakasai Resort er et mellemstort resort med 104 værelser og alt det du skal bruge. Her er restauranten Dalah, som har fokus på god og sund thailandsk mad. Der er Tree Top Café hvor der kan slappes af med lidt juice, vin og cocktails, men mere oplagt er det at nyde resortets pool café med lette retter og kolde forfriskninger.

Pakasai Resort har også masser af fokus på wellness, med spaafdeling, yoga, ”medicinal food”. Deres udflugter er lidt i samme kategori med f.eks. besøg på et økologisk landbrug inklusiv en lille picnic og madlavningskurser. Samtidigt mange muligheder lige uden for døren med Krabi provinsens mange aktiviteter til lands og vands.

Et resort med god værdi for pengene og oplagt til både langtidsferier og til dem som ønsker en aktiv ferie i Krabi med provinsens utallige tilbud. Et lidt mindre oplagt resort til dem som ønsker mange og lange dage på stranden. Til gengæld er der et skønt roof-top poolområde.

Pakasai Resort og ansvarlighed

Pakasai Resort har igennem flere år haft et stort fokus på en ansvarlig og bæredygtig hoteldrift. Allerede tilbage i 2014 fik resortet en ASEAN Green Hotel Award. I 2019 vandt de en ASEAN energy reward og i samme år blev resortet udråbt af Expedia til en top-10 i ”world´s most eco-friendly resort” kategori. Pakasai Resort er også certificeret Green Leaf Standard, en international pris for hoteller med positive miljøtiltag.

Resortets tiltag er blandt andet energieffektiv belysning på resortet med LED-belysning. Egen biogasproduktion, opsamling af regnvand, rensning og genbrug af spildevand og miljøvenlige rengøringsprodukter. Pakasai Resort har tilmed lavet et særligt low-carbon værelse, Deluxe Green Chalet, hvor der er særlig fokus bæredygtighed og ansvarlig drift. Alt i alt et resort der gør meget for at dyrke den ansvarlige drift og turisme.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket eller Krabi (t/r)
  • Privat transfer Phuket/Krabi lufthavn – Pakasai Resort (t/r)
  • 13 nætter Pakasai Resort 1x Superior Grand
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked