Previous slide
Next slide

The Tubkaak Krabi Boutique Resort

The Tubkaak Krabi Boutique Resort er et flot og gennemført boutiqueresort med en fantastisk beliggenhed. Resortet ligger direkte ud til stranden i rolige Tup Kaek, hvor du har udsigt til Phang Nga bugten og de mange småøer og kalkstensformationer. Stranden er vestvendt ud mod bugten og derfor har du nogle solnedgange i særklasse her. Området er meget fredeligt og lige nord for resortet findes vandre spor til Dragon´s Crest og Krabi´s smukke og berømte landskaber.

The Tubkaak Krabi Boutique Resort er et mindre resort med kun 59 værelser. Det ligger i en smuk grøn have med mange træer og tilmed et lille vandløb gennem resortet fra det kuperede landskab. Både resort og værelser er indrettet i mørkt træ og værelserne kommer alle med egen balkon eller terrasse. Bygningerne er kun i to etager og i træ, der i de grønne omgivelser giver en dejlig rolig atmosfære.

Tubkaak Resort har to restauranter med udsigt til stranden. The Arundina, der serverer thailandsk og med et særligt fokus på det sydthailandske køkken. Samt Di Mare har en menu med frisk seafood og italienske retter. Derudover har resortet Spa og wellness afdeling med forskellige behandlinger. Resortet har også et poolområde, men The Tubkaak vælger man for den smukke strand og udsigt.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på The Tubkaak Boutique Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til The Tubkaak Krabi Boutique Resort  (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

The Tubkaak Krabi Boutique Resort og ansvarlighed

På The Tubkaak Krabi Boutique Resort har de implementeret en række initiativer for at reducere deres CO2-udledning. Et af tiltagene er, at de bruger solenergi til at belyse resortets gangbro, blandt andre tiltag. Samtidigt arbejder de aktivt for at øge bevidstheden i lokalsamfundet om at være miljømæssigt og socialt ansvarlige. Da disse bliver betragtet som nøglen til at udvikle destinationen bæredygtigt og ansvarligt.

Tubkaak Boutique Resort har også eget lille økologisk landbrug. En såkaldt permakultur have designet til at producere økologiske grøntsager til resortets restaurant. Her bruges den økologiske have traditionelle og moderne landbrugstekniker, såsom at benytte resortets madspild til alternativ gødning. Resortets gæster kan få en rundvisning i haven for at få en bedre forståelse af det lille landbrug, ved at spørge personalet.

The Tubkaak arbejder også mod at minimere plastforbruget. Her har de skiftet til glasflasker og papirsugerør. Ligesom resortet også genbruger deres spildevand ved at benytte det i resortets have. En have med flere store og gamle træer, som resortet arbejder for at bevare, da det blev opført.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.