The Tubkaak Krabi Boutique Resort - udsigt i verdensklasse
Previous slide
Next slide

The Tubkaak Krabi Boutique Resort

The Tubkaak Krabi Boutique Resort er et flot og gennemført boutiqueresort med en fantastisk beliggenhed. Resortet ligger direkte ud til stranden i rolige Tup Kaek, hvor du har udsigt til Phang Nga bugten og de mange småøer og kalkstensformationer. Stranden er vestvendt ud mod bugten og derfor har du nogle solnedgange i særklasse her. Området er meget fredeligt og lige nord for resortet findes vandre spor til Dragon´s Crest og Krabi´s smukke og berømte landskaber.

The Tubkaak Krabi Boutique Resort er et mindre resort med kun 59 værelser. Det ligger i en smuk grøn have med mange træer og tilmed et lille vandløb gennem resortet fra det kuperede landskab. Både resort og værelser er indrettet i mørkt træ og værelserne kommer alle med egen balkon eller terrasse. Bygningerne er kun i to etager og i træ, der i de grønne omgivelser giver en dejlig rolig atmosfære.

Tubkaak Resort har to restauranter med udsigt til stranden. The Arundina, der serverer thailandsk og med et særligt fokus på det sydthailandske køkken. Samt Di Mare har en menu med frisk seafood og italienske retter. Derudover har resortet Spa og wellness afdeling med forskellige behandlinger. Resortet har også et poolområde, men The Tubkaak vælger man for den smukke strand og udsigt.

The Tubkaak Krabi Boutique Resort og ansvarlighed

På The Tubkaak Krabi Boutique Resort har de implementeret en række initiativer for at reducere deres CO2-udledning. Et af tiltagene er, at de bruger solenergi til at belyse resortets gangbro, blandt andre tiltag. Samtidigt arbejder de aktivt for at øge bevidstheden i lokalsamfundet om at være miljømæssigt og socialt ansvarlige. Da disse bliver betragtet som nøglen til at udvikle destinationen bæredygtigt og ansvarligt.

Tubkaak Boutique Resort har også eget lille økologisk landbrug. En såkaldt permakultur have designet til at producere økologiske grøntsager til resortets restaurant. Her bruges den økologiske have traditionelle og moderne landbrugstekniker, såsom at benytte resortets madspild til alternativ gødning. Resortets gæster kan få en rundvisning i haven for at få en bedre forståelse af det lille landbrug, ved at spørge personalet.

Tubkaak Krabi Boutique Resort arbejder også mod at minimere plastforbruget. Her har de skiftet til glasflasker og papirsugerør. Ligesom resortet også genbruger deres spildevand ved at benytte det i resortets have. En have med flere store og gamle træer, som resortet arbejder for at bevare, da det blev opført.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket eller Krabi (t/r)
  • Privat transfer Krabi lufthavn – The Tubkaak Boutique Resort (t/r)
  • 13 nætter The Tubkaak Krabi Boutique Resort 1x Superior Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked