Mercure Rayong Lomtalay Resort ved Laem Mae Phim Beach
Previous slide
Next slide

Mercure Rayong Lomtalay Resort

Mercure Rayong Lomtalay Resort er et af nyere resorts i Rayong og har 184 værelser, suiter og villaer. Resortet ligger lige ud til den kendte Rayong strand, Laem Mae Phim Beach, hvor det ligger lige ved strandens næs. Det er også et resort der giver en kæmpe værdi for pengene og nærmest ideelt for langtidsferier.

Området omkring Lomtalay er roligt med lidt små lokale spisesteder og med få hundrede meter til nærmeste døgnåbne indkøb. Den nærliggende strand er oftest rolig, også i højsæson, som oftest er i Rayong. Ligesom der er en god bred strand. Derudover har resortet spa og Rayong byder på masser af muligheder i rolige omgivelser.

Mercure Rayong Lomtalay Resort har flere restauranter og barer, men særligt en fortjener at blive fremhævet. Ecume Bistro, resortets seafoodrestaurant, der virkelig viser en af Rayongs store industrier og stoltheder. Udover en stor seafood menu har de også deres ”all you can eat” fisk og skaldyr til små penge for det store udbud af luksusmad. Restauranten Bai Thong er også værd at nævne med deres ”farm to table” koncept med lokale råvarer.

Derudover har resortet en ny rooftop restaurant og bar undervejs. Lomtalay har selvfølgelig også poolbar, bageri med søde sager og kaffe, samt en oceanfront lounge som serverer comfort food som burgere, poké bowl, burger, pizza, panini´er og thailandske desserter.

Mercure Rayong Lomtalay Resort og ansvarlighed

Der kommer mere information omkring Mercure Lomtalay og deres hoteldrift og tiltag for ansvarlig turisme snarest muligt.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat transfer Bangkok lufthavn – Mercure Rayong Lomtalay (t/r)
  • 13 nætter Rayong Mercure Rayong Lomtalay Resort 1x Executive
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked