Previous slide
Next slide

Mercure Rayong Lomtalay Resort

Mercure Rayong Lomtalay Resort er et af nyere resorts i Rayong og har 184 værelser, suiter og villaer. Resortet ligger lige ud til den kendte Rayong strand, Laem Mae Phim Beach, hvor det ligger lige ved strandens næs. Det er også et resort der giver en kæmpe værdi for pengene og nærmest ideelt for langtidsferier.

Området omkring Lomtalay er roligt med lidt små lokale spisesteder og med få hundrede meter til nærmeste døgnåbne indkøb. Den nærliggende strand er oftest rolig, også i højsæson, som oftest er i Rayong. Ligesom der er en god bred strand. Derudover har resortet spa og Rayong byder på masser af muligheder i rolige omgivelser.

Mercure Rayong Lomtalay Resort har flere restauranter og barer, men særligt en fortjener at blive fremhævet. Ecume Bistro, resortets seafoodrestaurant, der virkelig viser en af Rayongs store industrier og stoltheder. Udover en stor seafood menu har de også deres ”all you can eat” fisk og skaldyr til små penge for det store udbud af luksusmad. Restauranten Bai Thong er også værd at nævne med deres ”farm to table” koncept med lokale råvarer.

Derudover har resortet en ny rooftop restaurant og bar undervejs. Lomtalay har selvfølgelig også poolbar, bageri med søde sager og kaffe, samt en oceanfront lounge som serverer comfort food som burgere, poké bowl, burger, pizza, panini´er og thailandske desserter.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Mercure Rayong Lomtalay Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Mercure Rayong Lomtalay Resort  (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
Mercure Rayong Lomtalay Resort og ansvarlighed

Der kommer mere information omkring Mercure Lomtalay og deres hoteldrift og tiltag for ansvarlig turisme snarest muligt.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.