Previous slide
Next slide

Novotel Rayong Resort

Novotel Rayong Resort ligger lige ved kysten og den skønne Rim Pae Beach. Derudover er der tre forskellige poolområder. Resortet gennemgik en større renovering i 2020, efter det var blevet noget træt, har nu gået en ordentlig gennemgang. De har 189 komfortable værelser og en opgradering til et Premier værelse kan kun anbefales. Værelset er indrettet i en moderne minimalistisk stil i lyse farver.

Novotel Rayong har tre restauranter og to barer stille din sult og tørst. Der serveres lige fra traditionel thailandsk og internationale retter på The Sky. The Garden serverer italiensk, hvor du også kan få nogle lette retter på The Shore. Samt du finder Biscuit Tea Room med kager, sandwich, kaffe, te og småkager og take away. Til anden selvforkælelse har resortet Aquas Health med spabehandlinger og der tilbydes massage ved stranden.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Novotel Rayong Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Novotel Rayong Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
Novotel Rayong Resort og ansvarlighed

Der kommer mere information omkring resortet og deres hoteldrift og tiltag for ansvarlig turisme snarest muligt.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.