Novotel Rayong Resort - ved Rim Pae Beach
Previous slide
Next slide

Novotel Rayong Resort

Novotel Rayong Resort ligger lige ved kysten og den skønne Rim Pae Beach. Derudover er der tre forskellige poolområder. Resortet gennemgik en større renovering i 2020, efter det var blevet noget træt, har nu gået en ordentlig gennemgang. De har 189 komfortable værelser og en opgradering til et Premier værelse kan kun anbefales. Værelset er indrettet i en moderne minimalistisk stil i lyse farver.

Novotel Rayong har tre restauranter og to barer stille din sult og tørst. Der serveres lige fra traditionel thailandsk og internationale retter på The Sky. The Garden serverer italiensk, hvor du også kan få nogle lette retter på The Shore. Samt du finder Biscuit Tea Room med kager, sandwich, kaffe, te og småkager og take away. Til anden selvforkælelse har resortet Aquas Health med spabehandlinger og der tilbydes massage ved stranden.

Novotel Rayong Resort og ansvarlighed

Der kommer mere information omkring resortet og deres hoteldrift og tiltag for ansvarlig turisme snarest muligt.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat transfer Bangkok lufthavn – Novotel Rayong Resort (t/r)
  • 13 nætter Novotel Rayong Resort 1x Premier
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked