Rayong Marriott Resort - rolige brede strande i landlige omgivelser
Previous slide
Next slide

Rayong Marriott Resort

Rayong Marriott Resort & Spa ligger ved Wang Kaew Beach, langs Rayong provinsens lange brede strande. Resortet ligger ude i provinsen omkring 35-40 minutter fra byen Rayong og ca. 20 minutter til fiskeribyen Ban Phe. Rayong Marriott Resort har 205 værelser, er beliggende i åbne landlige og rolige omgivelser, med relativt få resorts. 

Resortet har flere poolområder og egen spa. Fra stranden kan man gå langs vandet til andre resorts og små spisesteder ved vandet. Resortet ligger i landlige omgivelser med markeder, åbne områder og landbrug. Resortet har deres beachfront fiskerestaurant, Fishbar. De har café C-Salt til et let måltid, et bageri med grab&go og lækkert loungeområde med tapas og cocktails. De har også både pool- og strandbar.

I Rayong by findes der indkøbscenteret Central Plaza, friskmarkeder og lokalmarkeder med tropisk frugt, grønt. Her er Rayong Aqarium, den gamle handelsgade Yomjinda Road, lokale templer og byens Sky View tårn and Mangrove Research Center, hvor man kan opleve det specielle samspil med mangrove og by. Provinsen er ideel for dem som ønsker det helt rolige og lokale med begrænset natteliv, brede strande og et område roligt nok til selv at udforske fra motorbike.

Rayong Marriott Resort og ansvarlighed

Rayong Marriott Resort & Spa har ikke sit eget selvstændige bæredygtighedsprogram. Det betyder dog ikke, at resortet ikke gør noget. Resortet følger Marriotts globale Serve360, bygget på verdensmålene, som alle deres andre Marriott resorts. Programmet består af Sustain, Nurture og Empower.

Sustain; de arbejder for at nedbringe deres miljømæssige aftryk ved at reducere energi- og vandforbrug, affald og CO2-udledning, og samtidigt øge brugen af vedvarende energi.

Nurture; de yder støtte til non-profitorganisationer. Resortet tilbyder frivilligt arbejder og med fundraising, donationer m.m til lokalsamfund. De samarbejder med nødhjælpsorganisationer når ulykken er ude. Ligesom de investerer i biodiversitet initiativer, som koralrestaurering, beskyttelse af naturområder og genplantningsprojekter.

Empower; de arbejder med diversitet og inklusion. Her prøver de at skabe og give jobs til handicappede, unge, krigsveteraner, kvinder, minoriteter og flygtninge, ved at give dem en uddannelse i organisationen.

Du kan læse mere om Rayong Marriott Resort og deres Serve360 her.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat transfer Bangkok lufthavn – Rayong Marriott Resort (t/r)
  • 13 nætter Rayong Marriott Resort & Spa 1x Deluxe Sea View Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked