Cambodjas Højdepunkter med Siem Reap og Phnom Penh

Previous
Next

Cambodjas Højdepunkter

Med Cambodjas højdepunkter starter rejsen i Siem Reap, hvor de smukke tempelkomplekser selvfølgelig skal opleves. Her oplever I både de største og mest berømte, men også nogle af de ældste og nogle tæt på deres oprindelige stand. Både for at få en forståelse for områdets lange historie, men også hvordan det oprindeligt så ud da det blev genopdaget. Lige så vigtigt for Cambodjas historie og forståelse af landet er Phnom Kulen National Park. Phnom Kulen er et vigtigt historisk, helligt og symbolsk sted i Cambodjas historie. Det er almindeligt anerkendt som fødestedet for det gamle Khmer-imperium i år 802. Her kan I opleve smuk natur, vandfald og flere levn fra de gamle Khmere.

I Phnom Penh skal de klassiske højdepunkter på en byrundtur selvfølgelig ses og opleves. Her får I tid til at opleve byens paladser og templer, samt lysere og mørkere historie med privat guide. Dertil bliver der tid til at opleve den fantastiske hovedstad på egen hånd eller vi kan hjælpe med de mange muligheder af forskellige oplevelser byen har. Rejsens afsluttes med et anden slags af Cambodjas højdepunkter, nemlig ro og afslapning på den skønne og rolige ø Koh Rong.

Priser er inklusive
 • Fly Danmark – Siem Reap/Phnom Penh (t/r)
 • Transfer t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
 • 13 nætter i Cambodja inkl:
  • 3 nætter i Siem Reap
  • 3 nætter i Phnom Penh
  • 7 nætter på Sok San Beach Resort 1x Pavilion Garden View
 • Morgenmad dagligt
 • 3x Frokost
 • Nævnte ekskursioner på privat basis
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Konkursdækning
 • Alle skatter og afgifter
 • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan

Husk rejseplanen er kun vores forslag, rejsen er jeres og alt kan ændres, rettes og tilpases. Ring eller skriv endelig om jeres ønsker og vi udarbejder rejsen som I ønsker det.

Afrejse fra Danmark

Ankomst til Siem Reap lufthavn. Efter ankomstformaliteterne møder I vores chauffør og bliver kørt til jeres hotel. Resten af dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet af jeres private guide og taget med rundt til Siem Reaps mange storslået templer. Turen går forbi flere templer fra forskellige æraer i Khmer-rigets historie.

Inkl. Frokost

I bliver afhentet på hotellet af jeres private guide og I kører mod Phnom Kulen National Park. Her kan I opleve smuk natur, vandfald og flere levn fra de gamle Khmere i skønne omgivelser.

Inkl. Frokost

I bliver afhentet på hotellet og kørt til Phnom Penh. Efter ankomst har I resten af dagen på egen hånd.

I bliver afhentet af jeres private guide på hotellet, herefter følger en klassisk rundtur til Phnom Penhs mange højdepunkter, både lyse og mørke.

Inkl. Frokost

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet bliver kørt og sejlet til Koh Rong. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver sejlet til fastlandet hvor I møder jeres chauffør. Herfra kører I med privat transport til Phnom Penh lufthavn.

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyet og kan alt ændres, rettes og tilpasses helt til jeres behov. Blot giv besked og vi tilpasser rejsen til jeres ønsker. Alle rejser blot forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send forespørgsel