Cambodjas højdepunkter med Siem Reap og Phnom Penh
Previous slide
Next slide

Oplev Cambodjas klassiske højdepunkter

Med Cambodjas højdepunkter starter rejsen i Siem Reap, hvor de smukke tempelkomplekser selvfølgelig skal opleves. Her oplever I både de største og mest berømte, men også nogle af de ældste og nogle tæt på deres oprindelige stand. Både for at få en forståelse for områdets lange historie, men også hvordan det oprindeligt så ud, da det blev genopdaget. Lige så vigtigt for Cambodjas historie og forståelse af landet er Phnom Kulen National Park. Phnom Kulen er et vigtigt historisk, helligt og symbolsk sted i Cambodjas historie. Det er almindeligt anerkendt som fødestedet for det gamle Khmer-imperium i år 802. Her kan I opleve smuk natur, vandfald og flere levn fra de gamle Khmere.

I Phnom Penh skal de klassiske højdepunkter på en bytur selvfølgelig ses og opleves. Her får I tid til at opleve byens paladser og templer, samt lysere og mørkere historie med en privat guide. Dertil bliver der tid til at opleve den fantastiske hovedstad på egen hånd, eller jeg kan hjælpe med de mange muligheder af forskellige oplevelser byen har. Rejsens afsluttes med en anden slags af Cambodjas højdepunkter, nemlig ro og afslapning på den skønne og rolige ø Koh Rong.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i delt værelse og flybilletter til 7.500 kr. pr. person. Priser og kurser varierer. Skriv eller ring derfor for at få en aktuel pris. Husk, at du er velkommen til at købe egne flybilletter.

Ønsker du ændringer eller andre oplevelser på rejsen til Cambodja, så blot ring eller skriv, mulighederne er mange.

Priser er inklusive

 • Fly Danmark – Siem Reap/Phnom Penh (t/r)
 • Transfer t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
 • 13 nætter i Cambodja inkl:
  • 3 nætter i Siem Reap
  • 3 nætter i Phnom Penh
  • 7 nætter på Sok San Beach Resort 1x Pavilion Garden View
 • Morgenmad dagligt
 • 3x Frokost
 • Nævnte ekskursioner på privat basis
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Konkursdækning
 • Alle skatter og afgifter
 • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan Cambodjas Højdepunkter

Husk rejseplanen for Cambodjas højdepunkter er kun mit forslag. Rejsen er din og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ring eller skriv derfor gerne om dine ønsker og jeg udarbejder rejsen derefter.

Afrejse fra Danmark

Ankomst til Siem Reap lufthavn. Her møder I jeres chauffør og bliver kørt til jeres hotel. Resten af dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet af jeres private guide og taget med rundt til Siem Reaps mange storslået templer fra forskellige æraer i Khmer-rigets historie.

Inkl. Frokost

I bliver afhentet på hotellet af jeres private guide og kørt til Phnom Kulen National Park. Her opleve I den smukke natur, vandfald og adskellige levn fra de gamle Khmere i smukke omgivelser.

Inkl. Frokost

I bliver afhentet på hotellet og kørt til Phnom Penh. Efter ankomst har I resten af dagen på egen hånd.

I bliver afhentet af jeres private guide på hotellet, herefter følger en klassisk rundtur til Phnom Penhs mange højdepunkter, både lyse og mørke.

Inkl. Frokost

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet bliver kørt og sejlet til Koh Rong. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver sejlet til fastlandet hvor I møder jeres chauffør. Herfra kører I med privat transport til Phnom Penh lufthavn.

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send forespørgsel