Oplev Cambodjas historiske byer, kultur og vilde Koh Kong
Previous slide
Next slide

Cambodjas Historiske Byer

Kom på en rejse som tager dig tæt på Cambodjas historiske byer og kultur. Rejsen starter i Siem Reap og I oplever det berømte Angkor Wat og mange andre af de gamle hellige tempel-ruiner. Rejsen går også ud på den store sø Tonle Sap, hvor I får syn for det liv som mange lever på og omkring floden. Blandt andet får i set stylte-landsbyen Kampong Kleang og nogle af de ældste ruiner fra Khmer-riget.

Herefter kommer I til landets næststørste by, Battambang, en by som ser relativt få turister. Ideelt hvis du vil tæt på Cambodjas historie og kultur. Her oplever du byens historiske bygninger med en privat guide uddannet i historie og arkæologi. I landdistriktet omkring byen oplever I både grotter med flagermus, et helligt bjerg og meget mere i området omkring Battambang.

Phnom Penh er en af Sydøstasiens mest interessante hovedstæder, med sin historie og beliggenhed ved mødet mellem Mekong-, Bassac- og Tonle Sap-floden. Her får I en klassisk rundtur til byens paladser og templer. Der bliver også tid til at opleve en anden af Cambodjas historiske byer, den oversete tidligere hovedstad og kongeby Oudong. Her oplever I den historiske by, men også landsbyer som beskæftiger sig med forskellige kunsthåndværk, samt en etnisk Cham landsby med efterkommere af det tidligere kongerige Champa, i det nuværende Vietnam.

Sidste stop er den vilde Koh Kong provins, bestående af en stor ubebygget kystlinje, mangrove og floder, og Cardamom bjergenes regnskov. Området byder på fantastiske muligheder for at udforske den vilde mangrove, jungle og vandfald. Men her er også små flydende markeder og landsbyer og I får oplevet et helt andet Cambodja end tidligere på rejsen.

Rejsen slutter med ro og badeferie på den smukke og rolige ø Koh Rong, men I også tæt på Thailand, hvis I hellere vil dette.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i delt værelse og flybilletter til 7.500 kr. pr. person. Priser og kurser varierer. Skriv eller ring derfor for at få en aktuel pris. Husk, at du er velkommen til at købe egne flybilletter.

Ønsker du ændringer eller andre oplevelser på rejsen til Cambodja, så blot ring eller skriv, mulighederne er mange.

Priser er inklusive

 • Fly Danmark – Siem Reap/Phnom Penh (t/r)
 • Transfer t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
 • 18 nætter i Cambodja inkl:
  • 3 nætter i Siem Reap
  • 2 nætter i Battambang
  • 3 nætter i Phnom Penh
  • 3 nætter i Koh Kong
  • 7 nætter på Sok San Beach Resort 1x Pavillion Garden View
 • Morgenmad dagligt
 • Nævnte ekskursioner på privat basis
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Konkursdækning
 • Alle skatter og afgifter
 • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan for Cambodjas historiske byer

Husk rejseplanen for Cambodjas historiske byer er kun mit forslag, rejsen er din og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ring eller skriv endelig om dine ønsker og jeg udarbejder rejsen, som du ønsker.

Afrejse fra Danmark

Ankomst til Siem Reap lufthavn. I bliver mødt af vores chauffør og bliver kørt til jeres hotel i Siem Reap med privat transport. Resten af dagen på egen hånd.

I møder jeres guide på hotellet om morgenen. Dagen bliver brugt på de verdensberømte templer og ruiner omkring byen.

I bliver mødt af jeres guide på hotellet og kommer med ud på søen Tonle Sap. Her oplever I det lokale liv på og fiskersamfundet Kampong Kleang, en landsby bygget på stylter på søen. Her får I også en god lokal frokost. På vej tilbage mod Siem Reap gør I stop ved nogle af de tidligste store templer efterladt af Khmer-riget. Resten af dagen har I på egen hånd.

Inkl. Frokost

I bliver mødt af chauffør og guide på hotellet og turen går til Battambang med flere interessante stop undervejs.

Efter ankomsten i Battambang har I resten dagen egen hånd.

Olev en Cambodjansk storby uden meget turisme. Dagen starter med en guide med baggrund i historie og arkæologi, som viser byens skjulte historie.

Dagen byder også på et turistet, men næsten obligatorisk indslag, med en tur på byens bambustog. En lille bambusplatform som kører på skinner og som fint viser området.
Der er også tid til at opleve det landdistriktet omkring byen. Her ser I produktionen af rispapir til forårsruller og det store stykke arbejde for at lave den vigtige fish paste. I ser maden der gøres klar til salg på det lokale marked og her vil der være tid til en god lokal frokost.

Efter kører I til det hellige bjerg, Phnom Sampeau. I ser det smukke Wat Banan og de mange pagoder og stupaer spredt over bjerget, men også den mørkere del af historie med de mange ofre fra Khmer Rouge her.

Ved solnedgang kan I se en grotte, hvor omkring 15 millioner flagermus kan ses drage ud på nattens jagt.

Inkl. Frokost

I møder jeres guide på hotellet og kører mod den gamle kongeby, Oudong, en af Cambodjas historiske byer og hovedstad fra 1618 til 1866. Her vil I på bjergtoppene se flere stupaer med asken fra tidligere Khmer konger og andre seværdigheder i den gamle by. På turen bliver der også tid til at besøge en pottemagerlandsby, en etnisk Cham landsby og et værksted i en landsby for sølvsmede.

Dagen slutter med ankomsten i Phnom Penh, hvor I har resten af dagen på egen hånd.

I møder jeres private guide på hotellet, herefter følger en klassisk rundtur til Phnom Penhs mange højdepunkter, både lyse og mørke.

Inkl. Frokost

Dagen på egen hånd.

I møder jeres chauffør på hotellet og bliver kørt med privat transport til den vilde og smukke Koh Kong provins. I har dagene på egen hånd til at slappe af på floden omgivet af Cardamom bjergene, i smukke grønne omgivelser.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet og kørt og sejlet til øen Koh Rong.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver sejlet til fastlandet hvorfra I bliver kørt til Phnom Penh lufthavn.

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send forespørgsel