Cambodjas landområder, templer, landbrug og lokale liv
Previous slide
Next slide

Cambodjas landområder, templer, landbrug og lokale liv

Kom med på en rejse der tager tæt på Cambodjas landområder og landets befolkning omkring landets historiske hjerte i de centrale sletter og landdistrikter. Rejsen starter med de nærmest obligatoriske templer omkring Siem Reap. I kommer også meget tættere på det lokale liv. I kommer ud på Tonle Sap, Sydøstasien støste ferskvadsø, hvor I ser live på og omkring søen. Og hvordan folk bor på og lever af søen.

Når I forlader Siem Reap kører I mod syd, hvor I gør stop ved nogle af de oversete templer gemt væk ude I landdistrikterne. En mere rolig og intim oplevelse end templerne omkring Siem Reap. Det er også disse smukke omgivelser I kommer til at bo i. Simple smukt beliggende bungalows med udsigt til floder og natur, hvorfra I kan slappe af og har rige muligheder for at opleve livet ude på landet og komme ned i gear.

Efter landdistrikterne kommer I tilbage til storbyen og hovedstaden i Phnom Penh. Her bliver der tid til at udforske byen på egen hånd og også en klassisk byrundtur med højdepunkterne. Men byen byder på mange muligheder, så der er masser af muligheder for at tilpasse rejsen og oplevelserne. Efter Phnom Penh går rejsen videre til en Cambodjas mest charmerede byer, Kampot. Byen er beliggende ved flod og kort fra havet, her kan I nyde byen og gå på opdagelse i rolige omgivelser.

Undervejs mod Kampot gør I stop ved en af landets berømte landbrug, som laver en af verdens bedste økologiske gourmet pebere. Her kommer I til se plantagen og et vigtigt erhverv for området omkring Kampot, købe lidt kryderier og måske spise en god frokost. Cambodjas landområder viser ganske enkelt noget af det smukkeste og roligste som landet har at byde på.

Ferien slutter med ro og afslapning på smukke Koh Rong.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i delt værelse og flybilletter til 7.500 kr. pr. person. Priser og kurser varierer. Skriv eller ring derfor for at få en aktuel pris. Husk, at du er velkommen til at købe egne flybilletter.

Ønsker du ændringer eller andre oplevelser på rejsen til Cambodja, så blot ring eller skriv, mulighederne er mange.

Priser er inklusive

 • Fly Danmark – Siem Reap/Phnom Penh (t/r)
 • Transfer t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
 • 16 nætter i Cambodja:
  • 3 nætter i Siem Reap
  • 2 nætter i Kampong Cham
  • 3 nætter i Phnom Penh
  • 2 nætter i Kampot
  • 6 nætter på Sok San Beach Resort 1x Pavilion Garden View
 • Morgenmad dagligt
 • Nævnte ekskursioner på privat basis
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Konkursdækning
 • Alle skatter og afgifter
 • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan Cambodjas landområder

Husk rejseplanen for Cambodjas landområder er kun mit forslag, rejsen er din og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ring eller skriv endelig om dine ønsker og jeg udarbejder rejsen, som du ønsker.

Afrejse fra Danmark

Ankomst til Siem Reap lufthavn. Efter ankomstformaliteterne møder I vores chauffør og bliver kørt til jeres hotel. Resten af dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet af jeres private guide og taget med rundt til Siem Reaps mange storslået templer.

Inkl. Frokost

I bliver afhentet på hotellet af jeres private guide og I kører mod Tonle Sap, Sydøstasien største sø. Her oplever I det lokale liv både på og omkring søen.

Inkl. Frokost

Efter dage med masser af oplevelser er det tid til at slappe af i Cambodjas smukke landområder. I bliver afhentet på hotellet af vores chauffør som kører jer sydpå mod landsbyen Kampong Cham.

I kører en lille omvej mod en af de mindre besøgte arkæologiske parker. Ruinerne her er det sidste levn fra hovedstaden Isanapura, i kongeriget Chenla. Ruinerne stammer helt tilbage fra slutningen af det 6. og 7. århundrede.

Efter ankomsten til hotellet har I resten af dage har I på egen hånd i skønne rolige og landlige omgivelser.

I har dagen på egen hånd. I kan slappe af i skønne omgivelser med udsigt til Mekong og Cabodjas landområder, eller benytte jer at de store antal af muligheder områder byder på.

Det kan være cykel eller tuktuk tur med solopgang over Mekong, rismarker og lokale landsbyer. I kan besøge det lokale tempel, sejltur til Bamboo island, Khmer madlavning eller hvad I måtte ønske.

Jeres guide og chauffør henter jer på hotellet. I kører til Phnom Penh, hvor I har resten af dagen på egen hånd.

I bliver afhentet af jeres guide på hotellet. Dagen går forbi mange af byens seværdigheder og højdepunkter, både mørke og lyse.

Dagen på egen hånd.

Jeres chauffør og guide afhenter jer på hotellet og kører jer mod byen Kampot.

Undervejs stopper I ved et økologisk landbrug der producerer gourmet peber. Faktisk er peberen blevet udnævnt verdens bedste. Ideelt sted at købe en souvenir eller gave med hjem.

Her bliver I vist rund i en vandbøffel-vogn, hvor I kan se landbruget, den lokale livsstil og den arkitektoniske arv i smukke omgivelser. Inden turen går videre, kan I købe et lækkert frisklavet måltid.

Om eftermiddagen går turen videre til Kampot, hvor I har aftenen på egen hånd til at nyde den idylliske by og franske arkitektur.

I har dagen på egen hånd til at udforske skønne Kampot. Byen er let at udforske til fods eller på cykel.

Nyd den afslappende riverside, oplev de charmerende fiskerlandsbyer, rismarker, templer eller byens museum beliggende i den tidligere guvernørs residens. Byen og oplandet har et utal af seværdigheder.

I bliver afhentet på hotellet og herfra kørt og sejlet til jeres resort på øen Koh Rong. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver sejlet til fastlandet fra resortet, herfra kører I til Phnom Penh lufthavn.

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send forespørgsel