Previous slide
Next slide

Bangkok, livet langs kysten og øhop

Kom på en rejse hvor du oplever det oversete liv langs Thailands kyst øst for Bangkok. Oplev lokal kultur og hverdag, som de færreste opdager og oplever, langt væk fra de populære strande og byer, som oftest besøges. En oplagt rejse for dem som vil opleve det virkelige Thailand og tæt på, men samtidigt også have tid til at nyde de skønne Koh Chang-øer i øst.

Langs østkysten findes der strækninger stort set uden turister. Her finder man en blanding af almindeligt lokalt hverdagsliv, men også bæredygtigt opdræt af fisk og havbrug og de fabrikker som laver den livsnødvendige fiskesauce til det thailandske køkken. Der er også en af verdens største musling- og østersfarme. Her er en mangroveskov med tusindvis af flyvendehunde bosat i træerne, kystfugle og store dyndspringer, samt et interessant mangrove bevaringscentret.

Oplev det lokale tager fiskemarkedet, et århundrede gammelt lokalsamfund og den døende kunst med stenhugning, østersavl, helligdomme, fiskesauce fabrik og den tilhørende ”karakteristiske duft” og mange flere interessante steder, som på mange måder er essensen af det thailandske liv væk fra turismen.

Endnu længere ude på østkysten mod Cambodja kommer I til at bo i en fiskerlandsby. Her bor I et lille homestay inde i mangroven, hvor I kommer tæt på den lokale kultur, livsstil og historie i et lille landsbysamfund. En oplevelse, der giver et virkeligt indblik i det liv mange thailændere lever.

Den sidste tid af ferien sluttes af på de skønne Koh Chang øer. Besøg så mange eller få øer som du har lyst til og nyd den smukke øgruppe. Her bliver der tid til ro og afslapning, men også mulighed for masser af oplevelser med lokale fiskerlandsbyer, vandfald, småøer og naturen.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i delte værelser og flybilletter til 7.500 kr. pr. person. Priser og kurser varierer, ligesom du kan ændre hoteller og resorts til dine ønsker. Priserne kan derfor kun betragtes som eksempler.

Skriv eller ring for at få rejsen tilpasset, og en aktuel pris. Husk, at du er velkommen til at købe egne flybilletter.

Priser er inklusive

 • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
 • Transfer t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
 • 16 nætter i Thailand inkl:
  • 3 nætter i Bangkok
  • 2 nætter i Trat (Homestay)
  • 3 nætter på Koh Mak
  • 3 nætter på Koh Kood
  • 5 nætter på Koh Chang
 • Morgenmad dagligt
 • 3x Frokost og 2x aftensmad
 • Nævnte ekskursioner på privat basis
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Konkursdækning
 • Alle skatter og afgifter
 • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplanen

Husk rejseplanen er kun vores forslag, rejsen er jeres og alt kan ændres, rettes og tilpases. Ring eller skriv endelig om jeres ønsker og vi udarbejder rejsen som I ønsker det.

Afrejse fra Danmark

Ankomst til Bangkok lufthavn. Efter ankomstformaliteterne møder I vores chauffør og bliver kørt til jeres hotel i Bangkok. Resten af dagen på egen hånd.

I møder jeres guide på hotellet og kører mod øst sydpå langs kysten. Her bliver der tid til at opleve thailand uden turisme og det lokale live, kulturen, industrien med østersfarme, havbrug og fiskesaucefabrikker, mangroven og meget andet. Dagen slutter tidlig aften tilbage i Bangkok.

Inkl. Frokost

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet og kørt mod Thailands østkyst – Den lille Trat provins. Køreturen tager omkring 5 timer og I gør stop ved en lokal restaurant for et måltid undervejs. Ved ankomst møder I jeres værtsfamilie, hvorefter I kan udforske fiskerlandsbyen. Der bliver serveret aftensmad tilbage på jeres homestay sammen med værtsfamilien.

Inkl. Frokost og aftensmad

En dag med rig mulighed for at komme helt tæt på det liv mange thai´er lever ved Thailands østkyst. Besøg det lokale tempel med et folkemuseum med antikviteter fra regionen og et vægmaleri, der skildrer historiske begivenheder for området. I kan også besøge læringscentret oprettet af King Rama V, hvor I finder mange interessante fotografier der giver indblik i livet og historien. Landsbyen er fyldt med muligheder for at komme tæt på folket og landet, så gå på opdagelse og se hvad andre overser.

Inkl. Frokost og aftensmad

I bliver afhentet på jeres homestay og kørt og sejlet videre til Koh Mak. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Vil I snorkle kan vi arrangere en halv dag til Koh Rang, som har øgruppens bedste snorkeling.

Inkl. Frokost ved snorkeling ved Koh Rang

Dagen på egen hånd.

Vil I have en lille udflugt, så er den lille ø Koh Kham særdeles oplagt, I kan se øen fra jeres resort og den kan hurtigt nås med en lille båd.

I bliver afhentet på hotellet og sejlet til Koh Kood, og kørt til hotellet. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver kørt og sejlet til Koh Chang og jeres hotel. Resten af dagen på egen hånd.

Husk vi hjælper gerne med oplevelser og udflugter på Koh Chang.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Vores chauffør møder jer på hotellet. I kører med privat transport til færgen og  sejler til fastlandet, hvorfra I kører til Bangkok lufthavn med jeres chauffør.

Send forespørgsel
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.