Oplev Nordthailand med Chiang Mai, Chiang Rai og fjerne Nan

Previous
Next

Om Chiang Mai, Chiang Rai og Nan

Start i fantastiske Chiang Mai og tidligere hovedstad i Lanna-Riget, en by i bjergene som folk fra hele verden flytter til – og ikke uden god grund. Byen stammer fra 1296 og helt frem til 1920´erne kunne byen kun nås via floder og elefantryg, hvorfor den har kunne beholde sit særpræg. Historien er tydelig med den store bymur og voldgrav, de smågader og mange gamle templer og ruiner. Her er spækket med hyggelige caféer, spisesteder, markeder, barer og et godt natteliv. Omkringliggende provinser byder på spændende samfundsbaseret turisme, smukke landdistrikter, små landsbyer og oversete templer.

I Chiang Rai, den nordligste store by er her en helt anden stemning. Byen er nemlig hjem til mange etniske minoriteter fra Nordthailands bjerge, som er flyttet til byen. Noget der giver interessante madoplevelser, markeder og smukt kunsthåndværk. Byen den ideelle hub til at opleve ”the golden triangle”, gamle Chiang Saen ved Mekongfloden, travle grænsebyer og socioøkonomiske udviklingsprogrammer.

Sidste by er lille fjerne Nan, beliggende i en skovklædt dal ved Nan-flodens bred. Byen nås ved at køre Thailands smukkest rute gennem bjergene. Og man kan hurtigt både se og føle hvor fjernt og isoleret dette lille kongerige har været i århundrede. Få udenlandske turister finder hertil og der er langt mellem engelsk-færdigheder, men med lidt tålmodighed er Nan en helt fantastisk oplevelse og noget for sig.

Ferien sluttes af med afslapning og strand mod syd.

Priser er inklusive
 • Fly Danmark – Chiang Mai
  • Nan – Bangkok
  • Bangkok – Danmark
 • Private transfers t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
 • 16 nætter i Thailand inkl:
  • 4 nætter i Chiang Mai
  • 3 nætter i Chiang Rai
  • 3 nætter i Nan
  • 6 nætter i Hua Hin eller anden destination
 • Morgenmad dagligt
 • 2x Frokost
 • 1x Aftensmad
 • Nævnte ekskursioner på privat basis
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Konkursdækning
 • Alle skatter og afgifter
 • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan

Husk rejseplanen er kun vores forslag, rejsen er jeres. I Nordthailand er mulighederne utallige, så kontakt os endelig.
Fra Bangkok kan I relativt hurtigt komme til lækker afslapning på destinationer som Hua Hin, Koh Samet og Rayong.

Afrejse fra Danmark.

Ankomst til Chiang Mai lufthavn. Efter ankomstformaliteterne møder I vores chauffør og bliver kørt med privat transport til jeres hotel.

Dagen på egen hånd til at nyde de små gader i den gamle by, templer, markeder, caféer eller hvad lysten er til.

Oplev smukke Mae Wang med vind i håret fra bagsædet af en ”luksus-tuktuk” med privat guide. Dagen går via små veje forbi fjerntliggende templer, skovvandfald, små landlige bjergstamme-landsbyer og samfundskooperativer, samt et lille roligt flodkrydstogt på bambusflåde.

Inkl. Frokost

Dagen på egen hånd.

I bliver mødt af chaufføren på hotellet og kørt med privat transport til Chiang Rai.

Med Chiang Rai som hjem til en lang række bjergstammer og etniske minoriteter har byen en enestående streetfood-scene. Særligt for de nysgerrige. Derfor bliver I afhentet af vores guide til en aftenudflugt, som tager jer forbi en lang række af specielle street-food-retter fra landets nordligste storby og omegn. Mellem spisepauserne vil også komme forbi flere af byens berømte templer og seværdigheder. En tur der blander byen kulinariske oplevelser med historie og kultur.

Inkl. Aftenmad

I bliver afhentet på hotellet og kørt ud i bjergene for at blive klogere på livet her. I besøger bl.a. et stort miljømæssigt og socioøkonomisk udviklingsprogram, et projekt har forbedret levestandarden for lokalbefolkningen. Givet både uddannelsesmuligheder og offentlige sundhedstjeneste, samt introducerede bæredygtige og miljøvenlige landbrugsudvikling. Dagen går også forbi områdets højeste bjerg og dets smukke tempel, samt nogle lokale bjergstammers landsbyers besøges. Dagen slutter tilbage på hotellet.

Dagen på egen hånd.

Gør klar på den smukkeste køreture Thailand kan byde. Turen fra Chiang Rai til Nan er i særklasse og en oplevelse i sig selv. I bliver mødt af chaufføren på hotellet og kørt med privat transport til Nan. Nyd resten af dagen på jeres hotel i smukke og rolige omgivelser.

Igen går turen ud i bjergene med egen privat guide. Her kan I opleve de naturskønne omgivelser og den fantastiske Nan kaffe. Robustaen blev kåret til verden bedste robusta-kaffe i 2018. En bønnesort der på det groveste bliver overset i Danmark, på grund af den “finere” arabica-bønne.

Inkl. Frokost

Dagen på egen hånd. Vi anbefaler I tager på oplevelse i byen Nan, her er meget at se i dette lille specielle hjørne af Thailand.

Afgang fra norden og bjergene. I bliver kørt med privat transport til lufthavnen og flyver sydpå til Bangkok. Herfra kører I videre med privat transport til Hua Hin, Rayong, Koh Samet eller hvor I vil nyde stranden.

Afgang fra norden og bjergene. I bliver kørt med privat transport til lufthavnen og flyver sydpå til Bangkok. Herfra kører I videre til Hua Hin, Rayong, Koh Samet eller hvor I vil nyde strandende.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet og kørt med privat transport til lufthavnen i Bangkok.

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked, og vi tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser er forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked