Previous slide
Next slide

Rejsen Igennem Isaan

En rejse langt ind i Isaan, hvor oplever Thailand langs Mekong-floden. Rejsen starter i den fjerne storby Ubon Ratchathani. Her kan byens markeder opleves og kommer man tidligt, kan man opleve Sam Phan Bok, det største stenrev ved Mekong. I oplever også Maenam Song See, der er sammenløbet mellem de to store floder, den blå Mun og den mudret Mekong. I dette hjørne af Thailand oplever I også den lokale livsstil ved floden med fiskeri og smukt vævede tekstiler.

Ved udsigt til Mekong oplever I også den specielle Pha Taem National Park. En nationalpark, der med sine særegne stenformationer og tørre klima ikke er, hvad flest forbinder med Thailand og troperne. I nationalparken vil I også se de gamle hulemalerier.

Fra nationalparken rejser I nordpå til den søvnige Mekong-by, Mukdahan. En charmerende by langt fra det kendte Thailand med hyggelige markeder. Markeder hvor der kan findes spændende souvenirs og varer fra lande som Laos, Cambodja, Kina og Vietnam ved denne lille handelshub. På natmarked findes masser af god mad fra det laotiske og nordøstthailandske køkken, som thailænderne kan lide den.

Næste by på rejsen er Nakhon Phanom. På vejen oplever du et af Thailands og Isaans smukkeste templer med stor chedi i en elegant laotisk stil. Til trods for et tempel i særklasse er det stort set kun thailandske og laotiske turister der finder vej hertil. I byen skal du opleve Ho Chi Minh´s gamle hus, gågaden og den smukke udsigt til Laos og kalkstensbjergene.

I rejser videre til Ban Chiang og forlader for første gang Mekong. Her oplever I Thailands mest oversete UNESCO-verdensarv, en arkæologisk udgravning ændrede verdens syn på Sydøstasien. Der bliver også tid til en aften i Isaans største universitetsby Khon Kaen og de livlige markeder. Rejsen slutter med den smukke lotus sø nær Udon Thani.

Priser

Bambus Rejsers specialrejser er til Thailands oversete og sjældent besøgte dele af landet. Områder hvor kun de færreste turister finder frem til. Derfor er denne del af Thailand også meget anderledes at arrangere rejser til end resten af Thailand.

Ring eller skriv derfor, hvis du er interesseret i denne type af rejse og vi kan tage en snak og forventningsafstemning, for det er ikke som det Thailand de fleste kender.

Priser er inklusive

  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Private transfers t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
  • Privat rundrejse i Isaan m. engelsktalende guide
  • 3 nætter Bangkok
  • 6 dage / 5 nætter rundrejse m. privat engelsktalende guide
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan for Isaan

Husk rejseplanen for Isaan er kun mit forslag, rejsen er din og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ring eller skriv endelig om dine ønsker og jeg udarbejder rejsen, som du ønsker.

Fra Bangkok kan I hurtigt komme til lækker afslapning på destinationer som Koh Samet, Rayong og Hua Hin.

Afrejse fra Danmark.

Ankomst til Bangkok lufthavn. Her møder I jeres chauffør og bliver kørt med privat transport til jeres hotel.

Dagen på egen hånd.

Tag med på en unik tur ud af Bangkok og oplev en kyststrækning, der er fri for turister med en blanding af traditionel livsstil og bæredygtigt havbrug. I kommer til at cykle langs kysten, med en af de største muskel- og østersfarme i verden.

I oplever den lokale mangrove, som er hjem for en stor koloni af flyvende hunde, kystfugle og særegne fisk som mudderskippere. Oplev de lokale templer og kinesiske skrin, den lokale industri og fishsauce, samt lokale historie. En spændende tur med mærkelige masser af steder og oplevelser, der virkelig fremhæver Thailands unikke karakter et sted de færreste oplever.

I møder jeres chauffør og kører mod Bangkok lufthavn. Ved ankomst til Ubon Ratchathani, hvor I møder jeres chauffør som kører jer med privat transport til jeres hotel.

Ved ankomst tidlig morgen vil der være tid til at besøge Sam Phan Bok, det største stenrev ved Mekong-floden.

Dagen starter med Maenam Song See, hvor Mun-flodens blå vand møder Mekong-flodens mudret vand. Hvis tiden er til det kan man sejle på Mekong til Hat Wichittra, hvor du kan opleve den lokale livsstil ved floden. Her er et fiskeri og vævede tekstiler der står for størstedelen af indkomsten.

Dagen fortsætter til Pha Taem National Park, en nationalpark langt fra hvad folk forbinder med Thailand. Her oplever du de specielle stenformationer, forhistoriske hulemalerier og den smukke udsigt til Mekong.

Dagen afsluttes også herude, hvor I overnatter på et hyggeligt hotel i de smukke omgivelser i  Khong Chiam.

Efter morgenmaden møder I jeres chauffør og kører til Mukdahan. En lille søvnig en Mekong-by, som med Friendship-broen, har fået vokseværk med de mange besøgende fra Savannakhet, Laos.

Mukdahan er en skøn og anderledes by at gå på oplevelse i. Start nede på Indochina Market ved floden med de små boder og alverdens produkter fra Vietnam, Kina, Laos og Cambodja. Tag eventuelt en taxa til byens store Buddha og Naga, som kigger udover Mekong-floden.

Aftenen skal bruges på byens natmarked, hvor du finder alverdens lækre Isaan-retter og mad der ikke finder vej til markederne tiltænkt turister. Kort sagt, gå på opdagelse i den lille by og oplev et Thailand næsten uden turister.

Turen fortsætter nordpå og til endnu en lille Mekong-by, Nakhon Phanom. Undervejs oplever I Wat Phrathat Phanom, et Isaans smukkeste og mest kendte templer og Chedi´er lavet i en flot laotisk stil. Havde det ligget hvilket som helst andet sted i Thailand ville det med garanti være langt mere besøgt, men her kommer hovedsageligt lokale, samt thailandske og laotiske turister.

I Nakhon Phanom er der også en stor vietnamesiske minoritet. Det er estimeret at en ud af fem vietnamesiske familier har haft familiemedlemmer som kæmpede for den nordvietnamesiske side. Den vietnamesiske indflydelse er også tydelig i byen. Besøg derfor byens rådhus der er bygget i en frank kolonistil i det 20´ende århundrede. Tag en tur forbi Ho Chi Minh´s hus, hvor han boede i syv år i 1920´erne.

I drager nu væk fra Mekong og de små byer til en af Isaan ”big 4”, fire største byer, Khon Kaen. Undervejs før i stop ved det spændende Ban Chiang, Thailands mest oversete UNESCO-verdensarv. En utrolig arkæologisk udgravning der ændrede verdens syn på Sydøstasien. Her bliver du meget klogere op oldtidshistorien med de mange gamle potter og artefakter der daterer hele 4.000 til 7.500 år tilbage.

Næste stop inden I når Khon Kaen er Phu Khum Khao, hvor forstenede dinosaurer blev opdaget af en munk. Skeletterne er 130 millioner år gamle og et enkelt er næsten helt intakt.

Dagen slutter i Khon Kaen, hvor I kan opleve denne livlige storby. Isaans største universitetsby og aftenen på egen hånd skal næsten bruges på en af byens mange markeder.

Tidligt morgen bliver i hentet på hotellet og kører mod Udon Thani. Her oplever I den spektakulære sø med tusindvis af tropiske lyserøde åkander, der ligner lotus. De kan dårligt ses fra land, men det kan betale sig at leje en båd og få den fulde oplevelse. Blot 10 minutter med båden, ude på søen slukkes motoren på anviste steder, så I kan flyde stille og roligt på og nyde de smukke omgivelser.

Sidst på dagen bliver I kørt til Udon Thani lufthavn, hvorfra I flyver til Bangkok. Fra Bangkok kan I nyde resten af ferien på en af Thailands skønne stranddestinationer.

Inkl. Frokost

Rejsen rundt i Isaan er næsten slut. I bliver kørt mod Khon Kaen, en af Isaans fire store byer. Her kan byen udforskes i nogle timer, afhængigt af afgangen, eller der kan spises en frokost inden I flyver mod Bangkok. Fra Bangkok kører I imod Hua Hin, eller en af de andre destinationer, som byder på strande og afslapning for den sidste del af rejsen.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet og kørt til lufthavnen med privat transport.

Send besked
Spørgsmål?

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Skræddersyede rejser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.