Previous slide
Next slide

Westin Siray Bay Resort

Westin Siray Bay Resort ligger i et roligt og idyllisk hjørne af Phuket. Resortet ligger på den sydvestlige Panwa-halvø, hvor du har en smuk hvid sandstrand.

Fra resortet har du en fantastisk udsigt over havet fra bjergskråningen og tre infinity-pools. Til trods for den rolige beliggenhed i en lille bugt er der kun en kort køretur til historiske Phuket Old Town og byens store udbud af shopping, spisesteder, streetfood og underholdning.

Westin Siray Bay Resort har flere restauranter og barer. Blandt andet Prego By The Beach, som serverer italiensk og Seasonal Tastes, der har internationale og asiatiske retter på menuen. Og begge restauranter har en skøn udsigt over havet og Phuket. Vil man nyde en kold forfriskning, har resortet også barer og lounge.

Resortet er indrettet i en elegant stil og værelserne kommer med balkon med udsigt. Området er som nævnt meget roligt, og du finder lidt spisesteder og caféer i området. Samt Phuket Old Town med dets mange muligheder hurtig nås.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Westin Siray Bay Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til The Westin Siray Bay (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

The Westin Siray Bay og ansvarlighed

The Westin Siray Bay Resort er et resort der arbejder for en mere bæredygtig drift med flere tiltag. Som en del af Marriott Hotels & Resorts følger resortet deres “serve360” program for bæredygtighed. Mere håndgribeligt har resortet fjernet sugerør, sænket forbruget af plastikflasker og engangsplastik generelt. Blandt andet ved at for eksempel fjerne engangsplastik for fra vaskeriet og indføre genbrugelige lærredsposer til vasketøjet. 

Resortet har også installeret en vandmaskine som gæster og personale kan bruge til at fylde flasker op med drikkevand. Maskinen bruger atmosfærisk vandgenerering (AWG), en teknologi som producerer drikkevand fra den omgivende luft og kondensering. Et vigtigt tiltag på en ø som Phuket, som har et enormt vandforbrug med øens mange gæster og trods alt begrænset vandressourcer.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.