Graceland Khao Lak Beach Resort - På den rolige Bang Sak Beach

Previous
Next

Graceland Khao Lak Beach Resort

Graceland Khao Lak Beach Resort ligger på den rolige og afsondret hvide Bang Sak Beach, sammen med kun få andre resorts. Området omkring resortet er meget roligt og spisesteder og indkøb er hovedsageligt i Khao Lak by. Resortet har 268 værelser, masser af gode faciliteter og tre restauranter, samt i kort afstand til Le Meridien Khao Lak, som har seks restauranter og barer. Ellers har resortet shuttlebus som kører til Khao Lak et par gange om dagen.

Pakarang som serverer morgenmad, hen over frokost har de menu og til aften er der en stor international buffet med udsigt til resortets have. Restauranten Pla2 serverer thailandsk-fusion og kreative retter i bløde uformelle omgivelser. Imens Oceano ligger med udsigt til havet og serverer italiensk og forskelligt grillet kød. Men her er også poolbar og der serveres drinks i resortets lounge.

Graceland Beach Khao Lak Resort har også et bredt udvalg af aktiviteter og faciliteter. Her er bowling, yoga og pilates-klasser, snooker, thai-boxing, tennis, squash og rigtig mange muligheder for at bruge tiden sammen.

Du kan læse meget mere om resortet på deres side her. Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Ansvarlige resorts

Mere information kommer senere.

Prisen er inklusiv
  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – Graceland Beach Resort (t/r)
  • 13 nætter Graceland Khao Lak Beach Resort 1x Deluxe Pool View
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og kan alt ændres, rettes og alt kan tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked og vi tilpasser rejsen til jeres ønsker. Husk, alle rejser forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked