Graceland Khao Lak Beach Resort - på den rolige Bang Sak Beach
Previous slide
Next slide

Graceland Khao Lak Beach Resort

Graceland Khao Lak Beach Resort ligger på den afsondret hvide sandstrand Bang Sak, sammen med kun ganske få andre resorts i området. Omkring resortet er der meget roligt og lidt spisesteder og indkøb spredt ud over området. Bymiljø og markeder er hovedsageligt i Khao Lak by, som er en lille halv times kørsel sydpå. Et skønt hideaway for den, der prioriterer freden og roen på ferien.

Graceland Khao Lak har shuttlebus til byen et par gange om ugen, men taxa er altid en mulighed. Der er dog masser at lave med de mange faciliteter og aktiviteter på resortet. Graceland har fire bowlingbaner, poolborde, tennisbaner og squashbaner, bordtennis og anden underholdning. Resortet har 268 værelser med egen balkon, poolområde og tre restauranter, samt kort afstand til Le Meridien Khao Lak, masser af restauranter og barer.

Pakarang, som serverer resorts store internationale morgenbuffet med udsigt til resortets have. Til frokost har de menu til klokken 17:00 og om aftenen frem har de en stor international buffet. Restauranten Pla2 ligger ud til resortets lagune og serverer thailandsk-fusion menu med kreative retter i bløde uformelle omgivelser. Deres tredje restaurant, Oceano, har åbent dagen og aftenen igennem med udsigt til havet. Her serveres italienske retter, men også barbecue med grillet kød og bøffer.

Graceland Khao Lak og ansvarlighed

Mere information kommer senere.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket lufthavn – Graceland Beach Resort (t/r)
  • 13 nætter Graceland Khao Lak Beach Resort 1x Deluxe Pool View
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked