Previous slide
Next slide

Graceland Khao Lak Beach Resort

Graceland Khao Lak Beach Resort ligger på den afsondret hvide sandstrand Bang Sak, sammen med kun ganske få andre resorts i området. Omkring resortet er der meget roligt og lidt spisesteder og indkøb spredt ud over området. Bymiljø og markeder er hovedsageligt i Khao Lak by, som er en lille halv times kørsel sydpå. Et skønt hideaway for den, der prioriterer freden og roen på ferien.

Graceland Khao Lak har shuttlebus til byen et par gange om ugen, men taxa er altid en mulighed. Der er dog masser at lave med de mange faciliteter og aktiviteter på resortet. Graceland har fire bowlingbaner, poolborde, tennisbaner og squashbaner, bordtennis og anden underholdning. Resortet har 268 værelser med egen balkon, poolområde og tre restauranter, samt kort afstand til Le Meridien Khao Lak, masser af restauranter og barer.

Pakarang, som serverer resorts store internationale morgenbuffet med udsigt til resortets have. Til frokost har de menu til klokken 17:00 og om aftenen frem har de en stor international buffet. Restauranten Pla2 ligger ud til resortets lagune og serverer thailandsk-fusion menu med kreative retter i bløde uformelle omgivelser. Deres tredje restaurant, Oceano, har åbent dagen og aftenen igennem med udsigt til havet. Her serveres italienske retter, men også barbecue med grillet kød og bøffer.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Graceland Khao Lak Beach Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Graceland Khao Lak Beach Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.