Loligo Resort Hua Hin - byens bedste budget resort
,
Previous slide
Next slide

Loligo Resort Hua Hin

Loligo Resort Hua Hin er et lækkert budget-venligt resort med store rummelige værelser med egen god balkon. Resortet ligger i den rolige sydlige del af Hua Hin, hvor stranden ligger lige foran resortet og nås med en kort gåtur ned af en lille sti omkring 100 meter.

Resortet har en lille pool, hvor du også finder resortets Squid Ink Bar og lidt sidepladser og liggestole til at slappe af. Her er både forfriskninger og lette retter. Der er også restaurant hvor der serveres morgenmad, samt frokostmenu og aftensmad. Du kan også benytte søster resortet Let’s Sea Hua Hin og deres high-end restaurant. I gåafstand fra Loligo Resort Hua Hin finder du det hyggelige weekendmarked Cicada og madmarked Tamerind med masser af streetfood. Og, mangler du en snack har resortet 24 timer snack back og deres Sailor´s Club til de sene timer.

Vil du til Hua Hin shopping, spisesteder, natteliv eller nogle af byens mange muligheder er der hurtig og let adgang med tuktuk og songthaews. Resortet har også shuttlebus fire gange om dagen. Stranden ved resortet kan forsvinde ved højvande, men du kan tage både sydpå til Khao Takiab eller nordpå til det centrale Hua Hin.

Et ideelt resort hvis du rejser på budget eller ikke forventer at bruge resortets faciliteter. Kort sagt et resort hvor du får rigtig meget for pengene til en god lang ferie i Hua Hin.

Loligo Resort Hua Hin og ansvarlighed

Som søster resort til Let’s Sea Hua Hin Al Fresco har Loligo Resort Hua Hin gennemført flere tiltag for at sikre en ansvarlig og bæredygtig hoteldrift. Resortet er ISO14001 certificeret og tager miljømæssigt og socialt ansvar som hos deres flagskibsresort.

Resortet benytter sig også så meget som muligt af lokale producenter. Både for at minimere transporten og udledningen for råvarerne, samt støtte lokalt. De affaldshåndtere og genbruger mest muligt og arbejder, ligesom de arbejder for at reducere papiraffald.

Samt mange andre små tiltag for at følge med flagskibet Let’s Sea ansvarlige hoteldrift.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat transfer Bangkok Lufthavn – Loligo Resort Hua Hin (t/r)
  • 13 nætter Loligo Resort Hua Hin 1x Deluxe Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked