,
Previous slide
Next slide

Loligo Resort Hua Hin

Loligo Resort Hua Hin er et lækkert, budget-venligt resort med store rummelige værelser med egen balkon. Resortet ligger i den rolige sydlige del af Hua Hin, hvor stranden ligger lige foran resortet og nås med en kort gåtur ned af en lille sti på omkring 100 meter. Resortet har også en lille pool, hvor du også finder resortets Squid Ink Bar og lidt siddepladser og liggestole til at slappe af. Her er både forfriskninger og lette retter.

Resortet har restauranten The Captain, hvor der serveres morgenmad, samt er frokostmenu og aftensmad. Man kan også benytte søster resortet Let’s Sea Hua Hin high-end restaurant. I gåafstand fra Loligo Resort Hua Hin finder du det hyggelige weekend markeder Cicada og madmarked Tamerind med masser af street food. Og, mangler du en snack, har de 24 timers indkøb og deres Sailor´s Club til de sene timer.

Shopping, spisesteder, natteliv eller nogle af byens mange muligheder er der hurtig og let adgang med tuktuk og songthaews. Resortet har også shuttlebus fire gange om dagen. Stranden ved resortet kan forsvinde ved højvande, men du kan tage lidt sydpå til Khao Takiab eller nordpå til det centrale Hua Hin.

Et ideelt resort hvis du rejser på budget eller ikke forventer at bruge resortets faciliteter. Kort sagt et resort hvor du får rigtig meget for pengene til en god ferie i Hua Hin.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Loligo Resort Hua Hin i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Loligo Resort Hua Hin (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Loligo Resort Hua Hin og ansvarlighed

Som søster resort til Let’s Sea Hua Hin Al Fresco har Loligo Resort Hua Hin gennemført flere tiltag for at sikre en ansvarlig og bæredygtig hoteldrift. Resortet er ISO14001 certificeret og tager samme miljømæssige og sociale ansvar som hos deres flagskib resort.

Loligo Resort benytter sig også så meget som muligt af lokale producenter. Både for at minimere transporten og udledningen for råvarerne, men også for at støtte lokalt. De affaldshåndterer og genbruger mest muligt og arbejder, ligesom de arbejder for at reducere papiraffald.

Samt mange andre små tiltag for at følge med flagskibet Let’s Sea Hua Hin ansvarlige hoteldrift.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.