Et øhop med Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Mook
Previous slide
Next slide

Koh Lanta øhop med Koh Ngai og Koh Mook

Et Koh Lanta øhop er til dig som finder smukke strande og rolige bounty-øer vigtigere end praktisk infrastruktur. Så kan Koh Lanta kombineret med øer som Koh Ngai, Koh Mook og Koh Kradan være det du søger. Rejsen starter med skønne Koh Lanta kendt for sine hvide strande, smukke natur og vilde mangrove.

Selv i hovedbyen Saladan og ved den tre kilometer lange Long Beach er der stadig en rolig atmosfære. Du kan slappe af på stranden og nyde øens rolige liv. Vil du opleve noget har øen masser af muligheder for at være aktiv med fiskerlandsbyer, Lanta Old Town, kajak i øens mangrove og øens sydlige nationalpark. Mulighederne er mange.

Rejsen kan fortsætte til de små Trang øer Koh Ngai eller Koh Kradan. Virkelig skønne øer, som ikke består af meget andet end en smuk strand og lidt resorts langs stranden. Her er ingen rigtige veje og udvalget af resorts og deres spisesteder er selvfølgelig ganske begrænset grundet øernes størrelser. Til gengæld har du en virkelig skøn sandstrand og du har god snorkling lige fra stranden. En fantastisk ø, hvis dagene blot skal bruges på at nyde stranden, snorkle ved korallerne og nyde en cocktail med lidt god mad.

Sidste ø på rejsen kunne være Koh Mook og Sivalai Resort der formentlig har Thailands bedste strandbeliggenhed ude på en smuk hvid sandtange. Øen har få resorts og her er få spisesteder spredt ud på øen. Her er få veje, så det er let at finde rundt og en lille hyggelig tur til den lille restaurant Hill Top kan altid anbefales. Igen en skøn ø som byder på en god strand, masser af ro og tid til at komme helt ned i gear på den skønne bounty-ø.

Husk at øer kan tilføjes og fjernes nøjagtigt som du ønsker det.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i et delt dobbeltværelse og flybilletter til 6.500 kroner per person.

Priser er inklusive

  • Fly Danmark – Krabi (t/r)
  • Transfer t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
  • 13 nætter Koh Lanta øhop inkl:
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan Koh Lanta Øhop

Husk rejseplanen er kun mit forslag, rejsen er din og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ring eller skriv endelig om dine ønsker og jeg udarbejder rejsen, som du ønsker.

Afrejse fra Danmark

Ankomst til Krabi lufthavn. Her møder I jeres chauffør og bliver kørt med privat transport til Koh Lanta.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på jeres resort og kørt til molen med privat transport. Herfra sejler I til Koh Ngai med speedbåd og bliver sat af tæt ved jeres resort. Den lille ø har en enkelt strand og herfra er det blot at gå til jeres resort.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Fra jeres resort er det blot at gå ud til jeres speedbåd og sejler I til Koh Mook. Her vil en repræsentant vil tage imod jer og kører jer til jeres resort.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på jeres resort, bliver kørt til molen og sejlet med speedbåd til Koh Lanta. Ved ankomst til Saladan på Koh Lanta, hvorfra I vil blive kørt med privat transport til Krabi lufthavn.

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked