Et øhop med Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Mook

Previous slide
Next slide

Koh Lanta øhop med Koh Ngai og Koh Mook

Er smukke strande og rolige øer vigtigere end praktisk infrastruktur og muligheder for shopping? Så kan et øhop med Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Mook være lige det du søger. Rejsen her starter skønne Koh Lanta kendt for sine hvide strande, smukke natur og vilde mangrove. Selv i hovedbyen Saladan og ved den tre kilometer lange Long Beach er der stadig en rolig og tilbagelænet atmosfære. Her kan du slappe af på stranden og nyde det rolige liv på øen. Vil man ud at opleve noget har øen masser af muligheder for at være aktiv og besøge fiskerlandsbyer, Lanta Old Town og sejler kajak i øens mangrove. Mulighederne er mange på øen.

Rejsen fortsætter til den lille Trang ø Koh Ngai. En virkelig skøn ø som ikke består af meget andet end en smuk strand og lidt resorts langs stranden. Her er ingen veje og udvalget af resorts og deres spisesteder er selvfølgelig ganske begrænset på grund af øens størrelse. Til gengæld har du en virkelig skøn sandstrand og du har god snorkling lige fra stranden. En fantastisk ø, hvis dagene blot skal bruges på at nyde stranden, snorkle ved korallerne og nyde en cocktail med lidt god mad.

Sidste ø på rejsen er Koh Mook og Sivalai Resort der formentlig har Thailands bedste strandbeliggenhed ude på en smuk hvid sandtange. Øen har få resorts og her er lidt spisesteder spredt ud på øen. Her er få veje, så det er let at finde rundt og en lille hyggelig tur til den lille restaurant Hill Top kan altid anbefales. Igen en skøn ø som byder på en god strand, masser af ro og tid til at komme helt ned i gear på den skønne bounty-ø.

Husk at øre kan tilføjes og fjernes nøjagtigt som I ønsker det.

Priser

Prisen er udregnet med flybilletter til 5500 kroner per person.

Priser er inklusive
  • Fly Danmark – Krabi (t/r)
  • Transfer t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
  • 13 nætter i Thailand inkl:
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan Koh Lanta Øhop

Husk rejseplanen er kun vores forslag til et øhop i Sydthailand, rejsen er jeres og alt kan ændres, rettes og tilpases. Ring eller skriv endelig om jeres ønsker til øer.

Afrejse fra Danmark

Ankomst til Krabi lufthavn. Efter ankomstformaliteterne møder I vores chauffør og bliver kørt og sejlet til jeres hotel på Koh Lanta. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet og kørt til molen. Herfra sejler I til hotellet på Koh Ngai. Efter check-in har I resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet og herfra sejler I til hotellet på Koh Mook. Efter check-in har I resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver sejlet tilbage til Koh Lanta. Herfra kører og  sejler I til fastlandet og videre til Krabi lufthavn.

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked, og vi tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser er forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked