Previous slide
Next slide

Dusit Thani Krabi Beach Resort

Dusit Thani Krabi Beach Resort er et godt resort i Nong Thale distriktet og direkte ud til Klong Mung Beach. God stor badestrand hvor der også kan findes lidt restauranter. Resortet har 240 værelser, fordelt på flere afdelinger og er beliggende i en stor tropisk have. I en kort afstand fra resortet finder du lidt spisesteder, caféer og indkøb i et skønt roligt hjørne af Krabi.

Dusit Thani Krabi har tre restauranter og to barer. Mangosteen hvor morgenbuffeten serveres, har om aftenen indisk og ugentlige temaaftener. Limoncello er servere Italiensk og Toh Kin Khaw med thailandsk og thai-inspireret cocktails. Resortet har to pools og begge med poolbar. Coco Vida Bar med snacks, pizzaer og burgere, samt forskellige kolde forfriskninger. Og, Breeze Pool and Bar med udsigt til havet og swim-up bar med kolde drikke og lette retter.

Dusit Thani Krabi Beach Resort har også et godt udbud af aktiviteter og de fleste med afslapning for øje. Der er Tai Chi, Aqua Board Wellness, meditation og yoga. Der er også mulighed for at lære nogle af de thailandske traditioner som at folde blade til blomster og lave batik. Men det er også muligt at være lidt mere aktiv med paddleboard, Muay Thai og cykelture. Mulighederne er mange.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Dusit Thani Krabi Beach Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Dusit Thani Krabi Beach Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Dusit Thani Krabi Beach Resort og ansvarlighed

Dusit Thani Krabi Beach Resort er en del af en thailandsk kæde med en bred tilgang til ansvarlig drift. Resortet har som et stort fokus på at reducere CO2-udledningen. De har bl.a. en ambition om at installere solceller på alle deres hoteller i Thailand. Siden 2018 har de arbejdet for at stoppe brugen af engangsplastik og bruge miljøvenlige alternativer.

Mange aktiviteter og oplevelser på resortet har også ansvarlig turisme som omdrejningspunkt. Derfor har mange aktiviteter fokus på traditionelle thailandske traditioner, samfundsturisme og basale sprogkurser i thai.

Dusit Thani Krabi arbejder løbende på at nedbringe madspild. De har brugt et redskab til at måle det præcise madspild målrettet efter de mest kasserede fødevarer. Deres resorts køber kun økologiske Fair Trade ris. Generelt gøres der også en indsats for at støtte thailandske landmænd, økologisk landbrug og forbedre fødevaresikkerheden.

Kæden er tilsluttet The Code, et globalt initiativ til at øge bevidstheden om seksuel udnyttelse af børn i rejsebranchen. De støtter Operation Smile, der hjælper børn med bl.a. læbe- og ganespalte. Blandt meget andet.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.