Previous slide
Next slide

Ao Nang, Koh Lanta og Koh Jum

Flere vidt forskellige destinationer med Ao Nang, Laem Sak, Koh Lanta og Koh Jum. Kom roligt fra start med et lækkert hotel i grønne og rolige omgivelser. Her er kort afstand til Ao Nang´s mange spisesteder, barer og markeder. Ao Nang er en klassisk resortby, men har alle bekvemlighederne og mulighed for at være aktiv med trekking, cykling, øhop og lokale fiskerlandsbyer – ellers blot spise god mad og slappe af ved poolen.
Fra Ao Nang går turen til Laem Sak, en overset lille perle. Her kommer du helt tæt på det liv, som folk lever i lokale fiskerlandsbyer og kulturen i Sydthailand. Her kommer du tæt på Phang Nga bugtens smukke landskaber, mangrover, småøer, kulturen, samt fødevarerne og de store naturressourcer. En diametral modsætning til Ao Nang.
På Koh Lanta er der tid til at gå helt ned i gear på nogle af øens lange smukke strande og natur. Slik sol på stranden, nyd god mad og drikke, besøg markeder og nyd bounty-omgivelserne med snorkling. Slut af på Koh Jum, en lille ø med relativt få resorts. Her er det ren afslapning i luksus i de sidste dage af ferien.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i delte værelser og flybilletter til 7.500 kr. pr. person. Priser og kurser varierer, ligesom du kan ændre hoteller og resorts til dine ønsker. Priserne kan derfor kun betragtes som eksempler.

Skriv eller ring for at få rejsen tilpasset, og en aktuel pris. Husk, at du er velkommen til at købe egne flybilletter.

Priser er inklusive

  • Fly Danmark – Krabi (t/r)
  • Private transfers t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
  • 13 nætter i Thailand inkl:
  • Nævnte ekskursioner på privat basis
  • Morgenmad dagligt
  • 3x Frokost og 1x aftensmad (exkl. drikkevarer)
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan

Husk rejseplanen for Ao Nang, Koh Lanta og Koh Jum er kun mit forslag, rejsen er din og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ring eller skriv endelig om dine ønsker og jeg udarbejder rejsen, som du ønsker.

Afrejse fra Danmark.

Ankomst til Krabi lufthavn. Efter ankomstformaliteterne møder I vores chauffør og bliver kørt med privat transport til jeres hotel i Ao Nang. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I møder jeres oversætter på hotellet og kører til Laem Sak, hvor I møder jeres lokale guide. I oplever de mange forskellige orkideer i området, landsbyens bevaringsprojektet for blomsterne og mangroven. Til frokost er der en god lokal Khao Kluk Kapi.

I kommer tæt på Batik-tekstilerne og lærer om de tre lokale kulturer – buddhisterne, muslimerne og de kinesiske thaier.

Overnatning på landsbyens Community Resort.

Inkl. Frokost og aftensmad

Først en lokal thailandsk morgenmad.

Herefter kan I med kajak se det smukke område og de antikke hulemalerier. Oplev også de lokale erhverv som fiske- og tangfarme.

Tilbage i landsbyen venter der en lækker sydthailandsk frokost, hvorefter I kører til Koh Lanta med privat transport.

Er I til templer kan et imponerende tempel nås med en omvej mod nord

Inkl. Frokost

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Afhentning på hotellet og I kører mod østkysten og øens lokale liv og smukke natur. Her opleves mangroveskoven, hvor I kan se forskellige fugle, firben og aber. I bliver også klogere på landsbyboernes arbejde for at beskytte det særlige økosystem. Senere kan der tages del i det lokale fiskeri, samt hjælpe med at lave frokost med den lokale familie.

Inkl. Frokost

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet og kørt til molen. Herfra sejler I med privat longtail-boat til hotellet på Koh Jum. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver sejlet til fastlandet og kørt med privat transport til Krabi lufthavn.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.