Livet i Nordthailands bjerge og de spændende byer
Previous slide
Next slide

Nordthailands bjerge og byer

Med ankomsten til Chiang Rai er I for alvor ankommet til Nordthailands bjerge. Thailands nordligste store by er en helt anden oplevelse end andre store byer i nord. Byen er nemlig hjem til mange etniske minoriteter, som er tilflyttet fra bjergene omkring. Noget der giver interessante madoplevelser, markeder og smukt kunsthåndværk. Byen er den ideelle udgangspunkt til at opleve ”the golden triangle”, gamle Chiang Saen ved Mekongfloden, travle grænsebyer og rigtig meget andet. Valget er jeres.

I gør også stop i en etnisk Lisu landsby. Her kommer I tæt på landsbylivet i en idyllisk landsby omgivet af rismarker og frugtplantager, hvor byens lokale guide viser jer rundt i sin landsby og fortæller om livet her. Til aften får I et godt lokalt måltid og sover i gæstehytterne.

I kommer også til Chiang Mai, den tidligere hovedstad i Lanna-riget. En sprudlende by i bjergene, hvor folk fra hele verden flytter til. Byen stammer fra 1296 og helt frem til 1920´erne kunne den kun nås via floder og elefantryg, hvorfor den har beholdt sit særpræg. Historien er tydelig med den store bymur og voldgrav, de små gader og mange gamle templer og ruiner. Her er spækket med hyggelige caféer, spisesteder, markeder og barer. Omkringliggende provinser byder på spændende muligheder for samfundsbaseret turisme og dem får I vist frem med vind i håret i ”luksus-tuktuk”.

En anden interessant oplevelse er turen med toget ned gennem landet fra Chiang Mai til Bangkok. Her rejser I ned gennem bjergene og landets centrale frodige sletter fyldt med rismarker. I får her set smukke landskaber og samtidigt set rismarker nok til en livstid.

Ferien sluttes af med strand og afslapning. Rejsen her tager udgangspunkt i Hua Hin, men valget er jeres.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i delte værelser og flybilletter til 7.500 kr. pr. person. Priser og kurser varierer, ligesom du kan ændre hoteller og resorts til dine ønsker. Priserne kan derfor kun betragtes som eksempler.

Skriv eller ring for at få rejsen tilpasset, og en aktuel pris. Husk, at du er velkommen til at købe egne flybilletter.

Priser er inklusive

  • Fly Danmark – Chiang Rai/Bangkok (t/r)
  • Private transfers t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
  • 13 nætter i Nordthailands  bjerge m. strandferie er inkl:
  • Morgenmad dagligt
  • 2x Aftensmad og 1x frokost
  • Nævnte ekskursioner på privat basis
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan Nordthailands bjerge

Husk rejseplanen for Nordthailands bjerge er kun mit forslag, rejsen er din og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ring eller skriv endelig om dine ønsker og jeg udarbejder rejsen, som du ønsker.

Afrejse fra Danmark.

Ankomst til Chiang Rai lufthavn. Her møder I vores chauffør og bliver kørt med privat transport til jeres hotel. Dagen har i på egen hånd til at slappe af i smukke rolige omgivelser på jeres hotel ved floden.

Om aftenen møder I jeres guide på hotellet. For med Chiang Rai som hjem til en lang række etniske minoriteter fra Nordthailands bjerge, har byen en enestående streetfood-scene. Særligt for de nysgerrige. I kommer derfor på aftenudflugt, som tager jer forbi en lang række af speciel lokal street-food. Mellem spisepauserne vil se flere af byens templer og seværdigheder. En tur der blander byens kulinariske oplevelser med historie og kultur.

Inkl. Aftensmad

Dagen på egen hånd.

Chiang Rai byder på et utal af muligheder i bjergene omkring byen. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at turene foregår med ansvarlige udbydere.

Dagen på egen hånd.

I kører fra Chiang Rai mod en etnisk Lisu landsby. Her møder I landsbyens lokale guide som viser sin lille idylliske Lisu Landsby, beliggende mellem rismarker og frugtplantager.

I sover i landsbyens fine små gæstehytter.

Inkl. Aftensmad

Efter en rolig morgen bliver I kørt til Chiang Mai. Her har I dagen på egen hånd til at nyde den sprudlende bys små gader, mange caféer og historiske templer og ruiner.

Oplev smukke Mae Wang og landdistrikterne med vind i håret fra bagsædet af en ”luksus-tuktuk”. Dagen går via små veje forbi fjerntliggende templer, skovvandfald, små landlige bjergstamme-landsbyer og samfundskooperativer, samt et lille roligt flodkrydstogt på bambusflåde.

Inkl. Frokost

Dagen på egen hånd.

Rejsen rundt i Nordthailands bjerge er næsten slut, men i dag kører I den smukke togtur ned til landets smukke centrale sletter og frodige rismarker.

Ved ankomst til hovedbanegården I Bangkok møder I jeres chauffør, som kører jer til jeres Hua Hin. Ankomst er hen mod aftenen.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet og kørt med til lufthavnen i Bangkok.

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked