Previous slide
Next slide

Øhop i Sydthailand

Et øhop i Sydthailand byder på nogle svære valg, for mængden af øer og mulige kombinationer er utallige. Det vigtigste er først og fremmest at finde ud af hvad man selv søger. Skal det være med rolige og tilbagelænet Koh Lanta, med masser af lange strande, tæt mangrove og små byer. Skal det være de små bountyøer ud for trang-provinsen som Koh Mook, Koh Ngai og Koh Kradan? Små isolerede øer som byder på hvide strande og ren afslapning.
Søger man masser af liv og alle bekvemmeligheder, er Koh Phi Phi Don et oplagt valg blandt de mindre øer. Er man ikke til travlheden, findes der stadig isolerede strande på øen, hvorfra man let har adgang til de andre smukke øer i Koh Phi Phi-øgruppen. Eller man kan søge mod øerne Koh Yao Noi og Yai, som to af Phang Nga-bugtens mindst udviklet øer. Koh Yao Noi kendt for sin smukke natur og sine mange luksuriøse resorts og den mindre udviklet
Koh Yao Yai og øens afsondret resorts og den smukke vilde natur. Faktisk kan et øhop i Sydthailand også tage udgangspunkt i fastlandet. Man kan bo ved den rolige Tubkaek strand, med den smukke udsigt til øerne i Phang Nga-bugten, den lille gemte Railey beach eller man kan blive i Ao Nang, hvis man ønsker mere byliv. Fra Krabi´s fastlandet kan man tage på et utal af øhop til områdets små øer, hvorfra man kan snorkle, bade og bare nyde de skønne omgivelser.
Et øhop i Sydthailand byder på så mange muligheder at vi kunne plastre vores side til med forskellige kombinationer. Men i stedet, så giv os et ring eller et skriv, og vi kan tale sammen omkring hvilke ønsker og øer netop du ønsker at besøge.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i delte værelser og flybilletter til 7.500 kr. pr. person. Priser og kurser varierer, ligesom du kan ændre hoteller og resorts til dine ønsker. Priserne kan derfor kun betragtes som eksempler.

Skriv eller ring for at få rejsen tilpasset, og en aktuel pris. Husk, at du er velkommen til at købe egne flybilletter.

Priser er inklusive

  • Fly Danmark – Krabi (t/r)
  • Transfer t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
  • 13 nætter i øhop i Sydthailand inkl:
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan Øhop i Sydthailand

Husk rejseplanen øhop i Sydthailand er kun mit forslag, rejsen er din og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ring eller skriv endelig om dine ønsker og jeg udarbejder rejsen, som du ønsker.

Afrejse fra Danmark

Ankomst til Krabi lufthavn. Efter ankomstformaliteterne møder I vores chauffør og bliver kørt og sejlet til jeres hotel på Koh Lanta. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet og kørt til molen. Herfra sejler I til hotellet på Koh Ngai. Efter check-in har I resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet og herfra sejler I til hotellet på Koh Mook. Efter check-in har I resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver sejlet tilbage til Koh Lanta. Herfra kører og  sejler I til fastlandet og videre til Krabi lufthavn.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.