Oplev Northailands hovedstad og Verdensarven Sukhothai
Previous slide
Next slide

Oplev Nordens Rose og Unesco-arven Sukhothai

Oplev to af Thailands kulturelle perler med det tidligere Lanna-riges hovedstad, Chiang Mai, og Siams først hovedstad Sukhothai. Rejsen starter i Chiang Mai som er en af Thailands mest interessante byer. Brug dagene på at vandre igennem de små gader i den historiske bymidte. Find de gamle smukke templer og ruiner, samt den store imponerede bymur og tilhørende voldgrav. Men Chiang Mai er meget mere end sin spændende historie. Byen er også blandt Thailands mest hippe og moderne byer. Byen er mange spændende spænende kvarter og er fyldt med gode spisesteder, små caféer og interessante markeder.

Fra Chiang Mai gør rejsen sydpå til Sukhothai der er kendt som Thailands første hovedstad. Den historiske park er fyldt med gamle UNESCO-verdensarv ruiner, templer og gamle Buddhastatuer. En virkelig skøn historisk park og et stort område der er oplagt et udforske på cykel. Nyd nogle rolige dage rundt i parken og få nogle dage nede i tempo og nogle historiske oplevelser helt anderledes end dem Chiang Mai tilbyder.

Fra Sukhothai kører I videre mod toget i en af de større nabobyer. Herfra tager I med den langsommelige togtur ned gennem det centrale Thailand. Her bruges dagen i roligt tempo mens toget snegler sig forbi rismark efter rismark og de smukke frodige landskaber indtil toget bevæger sig ind i Bangkok. Ankomsten vil være henved aften og jeres chauffør vil afvente jer. Herfra kører I med privat transport ned mod Hua Hin.

I Hua Hin findes der både de lange gode strande, men i lige så høj grad en spændende og interessant by. Her er mange gode markeder, interessante muligheder for shopping, samt masser af gode spisesteder og et roligt natteliv.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i et delt dobbeltværelse og flybilletter til 7.500 kroner per person.

Priser er inklusive

Rejseplan for Chiang Mai og Sukhothai

Husk rejseplanen for Chiang Mai og Sukhothai er kun mit forslag, rejsen er din og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ring eller skriv endelig om dine ønsker og jeg udarbejder rejsen, som du ønsker.

Afrejse fra Danmark.

Ankomst til Chiang Mai lufthavn. I møder jeres chauffør og bliver kørt med privat transport til jeres hotel. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Efter morgenmaden møder I jeres chauffør i hotellets lobby. I bliver kørt til Sukhothai med privat transport. Efter indtjekning er resten af dagen på egen hånd til at opleve den historiske park.

Dagen på egen hånd.

I resortets lobby møder I jeres chauffør, som kører jer med privat transport til toget. Ved ankomst til Bangkok møder den næste chauffør der kører jer til jeres resort i Hua Hin med privat transport. Aften på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet og kørt med privat transport til lufthavnen i Bangkok.

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked