En anderledes vinkel på det lokale, smukke og naturrige syd
Previous slide
Next slide

Khao Lak, Khao Sok og Koh Phra Thong

Oplev nogle Sydthailands smukkeste og skønneste områder med Khao Lak og Khao Sok. Dog et par tvister, som gør rejsen noget anderledes end de klassiske rundture Phang-Nga og Surat Thani-provinserne.

Rejsen starter i fredelige Khao Lak, kendt for sine lange smukke strande og sine rolige omgivelser. En begyndelse hvor man kan komme helt ned i gear. Men Phang-Nga byder på meget mere og I kommer også væk fra kysten, til det lokale liv i de små byer. I får også udforsket Phang-Nga´s imponerede og uberørte mangrove, en mangrove de færreste oplever, da mange hurtigt rejser videre til Khao Sok. Interessante oplevelser, som de fleste desværre overser.

Fra Khao Lak rejser I til den verdensberømte Khao Sok nationalpark. I Khao Sok bor I langt fra de kendte resorts og byen uden for Nationalparkens indgang. I stedet bor I hos et lille lokalt familielandbrug i landlige og tropiske omgivelser og overnatter i små simple bambus-bungalows. Her får I den interessante og enestående oplevelse at møde og bo hos de mennesker, som faktisk bor i og lever af den imponerende og frodige natur her. Udover den (næsten) obligatoriske dag på Cheow Lan Lake, kommer I også til at sejle bambusflåde på Khao Sok-floden, trekke i junglen, se huletempler og meget andet. Blot meget mere lokalt.

Rejsen slutter på den fjerne og afsondret Koh Phra Thong. I bor ved en skøn og uberørt bounty-strand i rolige omgivelser i en unik natur. I bor i træhytter i skoven ved stranden, med både aber og næsehornsfugle i træerne. Dagens menuen skrives på en lille tavle og er sammensat af hvad lokale fiskere og markedet kan tilbyde, altid helt friskt.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i delte værelser og flybilletter til 7.500 kr. pr. person. Priser og kurser varierer, ligesom du kan ændre hoteller og resorts til dine ønsker. Priserne kan derfor kun betragtes som eksempler.

Skriv eller ring for at få rejsen tilpasset, og en aktuel pris. Husk, at du er velkommen til at købe egne flybilletter.

Priser er inklusive

 • Fly Danmark – Phuket (t/r)
 • Private transfers t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
 • 13 nætter i Thailand inkl:
  • 6 nætter Khaolak Merlin Resort 1x Superior Room
  • 3 nætter Home Stay i Khao Sok
  • 4 nætter på Koh Phra Thong
 • Nævnte ekskursioner på privat basis
 • Morgenmad dagligt
 • 5x Frokost og 3x aftensmad
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Konkursdækning
 • Alle skatter og afgifter
 • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan for Khao Lak, Khao Sok og Koh Phra Thong

Husk rejseplanen for Khao Lak, Khao Sok og Koh Phra Thong er kun mit forslag, rejsen er din og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ring eller skriv endelig om dine ønsker og jeg udarbejder rejsen, som du ønsker.

Afrejse fra jeres valgte lufthavn.

Ankomst til Phuket lufthavn. Efter ankomstformaliteterne møder I vores chauffør og bliver kørt med privat transport til jeres hotel i Khao Lak.

Dagen på egen hånd.

Phang-Nga provinsen er hjem til en enorm mangroveskov og masser af vild natur. I bliver afhentet på hotellet og kørt til molen, hvorfra sejler I med long-tail boat mod mangroven. Når I ankommer til den flydende base camp, får I jeres kajak og turen ind mangrove kan begynde. Nyd roen og naturen og hold øje med vildtlivet. Når I er tilbage ved base camp, er det tid til en forfriskning og en tur i en lille lagoon. Ud på eftermiddagen bliver I sejlet og kørt tilbage til hotellet, hvor I har resten af dagen på egen hånd.

Inkl. Frokost

Dagen på egen hånd.

Jeres guide og chauffør møder jer på hotellet og I kører mod det lokale Phang Nga, væk fra kysten.  I kommer forbi Khuek Khak Templet og “Big Buddha” på bakketoppen, inden I kører dybere ind i provinsen. I besøger et bæredygtigt samfunds- og landbrugsprojekt, hvor I også spiser frokost, inden I forsætter gennem det flotte landskab mod lokale templer, byer og et marked med traditionelle lokale fødevarer og håndværk. Dagen slutter tilbage på jeres hotel, hvor I har resten af dagen egen hånd.

Inkl. Frokost

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på resortet og kørt mod Khao Sok. Her kommer I til at bo i et lille familielandbrug nær Nationalparken i en lille simple Bungalow. Efter en kort introduktion, skal de smukke landskaber nydes med en tur på bambusflåde ned af sok-floden. Her bliver der tid til lidt god ”jungle kaffe” og tur til det gamle hule tempel. Når I kommer retur, kan I hjælpe med at indsamle urter og grøntsager fra gården og lave et lækkert frisklavet måltid med traditionelle metoder.

Start dagen med en tidlig morgenmad, så Cheow Lan Lake kan nydes i de smukke tidlige timer. Turen er privat i en mindre longtail boat. Dagen bliver brugt på at se de grotterne og de smukke frodige landskaber fra søen. Til frokost spiser I hos en af søens flydende tømmerflåde bungalows, inden I sejler retur til jeres homestay.

Tid til at se Khao Sok fra land og I tager med jeres lokale guide ud på Nationalparkens små stiger ind i skoven. Her er der mulighed for at se vildlivet. Der bliver tid til at slappe af og bade ved et af vandfaldenes bassiner, ligesom der bliver serveret en god simpel frokost i det fri. Mod eftermiddagen vandrer I tilbage hjemad, hvor I kan slappe af, indtil aftensmaden er klar.

I bliver afhentet på overnatingsstedet og kørt med privat transport mod Khao Lak til Koh Phra Thong. Hvorfra I sejler ud til den store naturrige Koh Phra Thong. Resten af dagen har I på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver sejlet tilbage til fastlandet, her møder I jeres chauffør, som kører jer med privat transport til Phuket lufthavn.

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked