Previous slide
Next slide

Thailand Langt fra Turismen

Lad os vise dig Sydthailand langt fra turismen. Syden er hjem til nogle af Thailands største destinationer og det mange forbinder med landet. Lang kystlinje, skønne bounty-øer, smukke karstlandskaber og tropiske regnskove. Men der er stadig store oplevelser langt fra andre turister, med sydens smukke natur og kultur. Her kan Sydøstasiens største indlandshav, styltet fiskeplatforme, vådområder og vandbøflerne opleves hvor Thailænderne selv lever. Kulturen byder på traditionelle skyggedukker, pons-trommer, og andet kunsthåndværk. Men også den historiske by Nakhon Sri Thammarat er en opleves og flere små templer, som kun de lokale kender til. Oplevelserne i Sydthailand langt fra turismen er mange og forskelligartede, og ligner ikke det du finder på de kendte destinationer.

Et andet stort plus er området kan besøges i stores dele af året, og endnu bedre kan mange af de mere kendte og populære destinationer nås med et par timeres kørsel. Og vil man forsat rejse uden om turiststrømme og bo nær ødet strande, så kan det også lade sig gøre. Vil du opleve det anderledes, så oplev Sydthailand langt fra turismen.

Priser

Bambus Rejsers specialrejser er til Thailands oversete og sjældent besøgte dele af landet. Områder hvor kun de færreste turister finder frem til. Derfor er denne del af Thailand også meget anderledes at arrangere rejser til end resten af Thailand.

Ring eller skriv derfor, hvis du er interesseret i denne type af rejse og vi kan tage en snak og forventningsafstemning, for det er ikke som det Thailand de fleste kender.

Priser er inklusive

 • Flyrejser Danmark – Bangkok
  • Bangkok – Hat Yai
  • Krabi – Danmark
 • Transfer t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
 • 15 nætter i Sydthailand langt fra turismen er inkl:
 • Morgenmad dagligt
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Konkursdækning
 • Alle skatter og afgifter
 • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan for Thailand Langt fra Turismen

Husk rejseplanen for Sydthailand langt fra turismen er kun mit forslag, rejsen er din og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ring eller skriv endelig om dine ønsker og jeg udarbejder rejsen, som du ønsker.

Bemærk, denne rejser slutter med Koh Lanta, men der er mange muligheder afhængigt af jeres ønsker og årstiden.

Afrejse fra jeres valgte lufthavn.

Ankomst til Bangkok lufthavn. Efter ankomstformaliteterne møder I vores chauffør og bliver kørt med privat transport til jeres hotel.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I kører med privat transport til Bangkok lufthavn og flyver til Hat Yai. Ved ankomst møder I jeres lokale guide og chauffør. I kører mod Phatthalung hvor I langs vejen kan se landdistrikterne og de store vådområder. Resten af dagen er på egen hånd, hvor I kan gå på oplevelser omkring Talae Noi, se vandbøflerne i deres rette element og slappe af I de smukke omgivelser.

Tidlig op afsted mod molen. Herfra oplever I livet på Ta Lae Noi og langt fra turismen. Her vil være et rigt fugleliv, vandbøfler der nyder vandet og livet, samt fiskere og deres styltet fiskeplatforme.

Efter morgenmaden går turen igen ud i landsbysamfundet og I bliver klogere på det liv mange lever I Thailand langt fra turismen. Her oplever I landbruget, kunsthåndværk af det lokale sivgræs, et måltid med den lokale brune ris og meget andet.

Inkl. Frokost

I bliver kørt med privat transport og guide mod historiske Nakhorn Si Thammarat, en af landets ældste byer. Undervejs er der stop ved en landsby som beskæftiger sig med at lave de traditionelle pons trommer, ”Klong Pon”. Til frokost spiser I på en af byens gamle og lettere berømte caféer.

Eftermiddagen bruger I på en rundtur til byens højdepunkter med templer, bymuren og gamle religiøse steder.

Inkl. Frokost

En rolig dag hvor I besøger byens berømte skyggedukke museum og det spændende National Museum of Nakhon Si Thammarat for at blive lidt klogere på den lokale kultur og historie.

Inkl. Frokost

Efter morgenmaden kører I imod landsbyen Kiriwong og tjekker ind på et lokalt resort. Kiriwong ligger idyllisk i smukke og rolige omgivelser omgivet af Khao Luang bjergene, blandt skov, floder og sjældne orkideer.

Kiriwong byder på mange forskellige muligheder. I kan se produktionen af drømmefangere, se hvordan tekstiler farves med barken fra træ, hjælpe med lave de kendte mangosteen sæber eller blive klogere på deres lokale landbrug og smage lidt frisk frugt. Her er også rig mulighed for at finde eller lave en lille souvenir og nyde de skønne omgivelser og blive lidt klogere på Thailand.

Inkl. Frokost

Endnu en rolig dag hvor landsbyen og området skal nydes. Tag forbi det nærliggende vandfald for en rolig svømmetur i naturen, og slap af i omgivelserne i skoven som en noget anderledes ”stranddag”. Senere kan I slå et stop forbi det lokale marked, hvor man kan finde mange af de lokale produkter til salg. Et sted som tilbyder lidt anderledes ”shopping”, men helt sikker mulighed for at finde noget interessant.

Efter morgenmad kører imod Koh Lanta for denne rejseplan. Men der er mange muligheder afhængigt af årstiden og det I søger.

Alternativt kan rejsen også fortsætte rundt i denne ganske oversete del af Thailand. Valget er jeres.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver afhentet på hotellet og kørt med privat transport til lufthavnen.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.