Previous slide
Next slide

Øhop med tilbagenlænede Koh Lanta og afsondret Koh Libong

Tag på et øhop til to meget forskellige, men rolige og hyggelige øer med Koh Lanta og Koh Libong. Øerne der byder på lange gyldne strande, palmetræer og spændende oplevelser, men her stopper mange af sammenligningerne også.

Start ferie på Koh Lanta, hvor du nyder de lange strande, gode markeder og den hyggelige tilbagelænede stemning. På øen har du et stort udvalg af gode spisesteder og små barer til at nyde ferien i ro og mag. Store shoppingcentre eller vildt natteliv finder du til gengæld ikke meget af. Samtidigt har Koh Lanta et stort udvalg af muligheder for at opleve øen. Når du ikke bruger tiden på stranden eller med god mad, kan du sejle kajak i øens store mangrove. Tag på øhop og snorkle ved de små nærliggende øer eller tage mod østkysten og opleve det lokale liv og øens fiskerlandsbyer. Mulighederne er mange på Koh Lanta.

Fra Koh Lanta rejser du videre til mindre kendte Koh Libong. En ikke helt lille ø. Koh Libong er fyldt med smukke gyldne strande, palmetræer, små bungalows og høje klipper. Her er få turister sammenlignet med mange andre øer i Sydthailand og tilmed så roligt, at du kan udforske øen på scooter eller cykel uden problemer. Og det er netop disse rolige oplevelser og aktiviteter du besøger Koh Libong for, foruden stranden selvfølgelig. Udforske øen fra kajak, cykle ud og opleve de små lokale landsbyer og arbejdet i gummiplantagerne. Se korallerne ved Koh Kwang, få en massage, tag ud at se søkøerne græsse og nyde nogle snorkelture. Du får ikke de store markeder, masser af spisesteder, underholdning og det som ligner, men rolige og hyggelige oplevelser i langsomt tempo.

Men heldigvis kan man blot tage de mere aktive dage på Koh Lanta, der har så uendeligt mange muligheder for at være aktiv.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i delt værelse og flybilletter til 7.500 kr. pr. person. Priser og kurser varierer, ligesom der kan være tidsbegrænset tilbud. Skriv eller ring derfor for at få en aktuel pris. Husk, at du er velkommen til at købe egne flybilletter.

Ønsker du andre værelsestyper, resorts eller kombinere med en rundrejse, så blot ring eller skriv og jeg tilpasser rejsen.v

Priser er inklusive

  • Fly Danmark – Krabi (t/r)
  • Privat transfer fra Krabi lufthavn t/r, samt imellem hoteller
  • 13 nætter i Thailand inkl:
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan for Koh Lanta og Koh Libong øhop

Husk, at rejseplanen øhoppet med Koh Lanta og Koh Libong kun er et udkast, rejsen er din og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ring eller skriv endelig om dine ønsker og jeg udarbejder rejsen, som du ønsker den.

Afrejse fra Danmark.

Ankomst til Krabi lufthavn, hvor I møder jeres chauffør og kører med privat transport til jeres resort. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I møder jeres chauffør i hotellets lobby og kører til molen i Trang provinsen. Herfra sejler I med en longtail-boat til jeres resort på Koh Lipe.

I bliver afhentet på hotellet og kørt til molen. Herfra sejler I med privat longtail-boat til hotellet på Koh Jum. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I sejler til fastlandet med en longtail-boat, hvor I møder jeres chauffør, som kører jer med privat transport til lufthavnen.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.