Øhop med Phuket og Koh Yao Noi
Previous slide
Next slide

Øhop med Livlige Phuket og Smukke Koh Yao Noi

Tag på en rejse med to vidt forskellige øer i Sydthailand med det livlige Phuket og den smukke Koh Yao Noi. Rejsen starter på Phuket med Thavorn Beach Village Resort lidt nord for den lille Kamala Beach i Nakalay Bay. Her bor du i skønne omgivelser med en lille stilfuld bungalow i den lille bugt. Fra Nakalay Bay har du let adgang til Kamala med et godt udvalg af spisesteder, lidt caféer og barer, samt et lille marked. Her har du i starten af ferien Phuket’s mange muligheder og store udvalg af aktiviteter.

Rejsen fortsætter med et øhop til Koh Yao Noi midt i Phang Nga bugten. En ø kendt for sin skønhed og vilde natur. Koh Yao Noi hører til en af de mindst udviklede øer i Sydthailand og på øen finder man hovedsageligt nogle luksuriøse resorts i høj klasse, men også lidt små lokale landsbyer og fiskersamfund på øen. Hvorfor det også er en utrolig interessant ø at drage på opdagelse med rolige cykelture og dage ude på vandet. Derfor er et øhop med Koh Yao Noi rolige dage på stranden, lækker mad og fredelige oplevelser på i øens natur.

Efter Koh Yao Noi afsluttes øhoppet tilbage på Phuket, men det er også muligt at rejse videre til Krabi provinsen eller en anden ø. Fordelen med et Phuket og Koh Yao Noi Øhop er at rejsen starter og slutter med Phuket. Phuket hvor du har alverdens aktiviteter, muligheder og mange tilbud. Og et stort udvalg af restauranter, markeder og natteliv. Samtidigt har man nogle helt fredelige dage ude på Koh Yao Noi med naturoplevelser, dyreliv og små lokalsamfund. Et øhop med store kontraster og muligheder.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i et delt værelse og flybilletter til 6.500 kroner per person.

Priser er inklusive

Rejseplan for Phuket og Koh Yao Noi Øhop

Husk rejseplanen er kun mit forslag til et øhop med Phuket og Koh Yao Noi. Rejsen er din og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ring eller skriv derfor endelig nærmere omkring dine ønsker og jeg udarbejder rejsen til den passer med det I vil.

Afrejse fra Danmark.

Ankomst til Phuket lufthavn. I møder jeres chauffør og bliver kørt med privat transport til jeres resort.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I møder jeres chauffør i hotellets lobby og bliver kørt til molen med privat transport. Speedbåd til Koh Yao Noi. Her møder I jeres næste chauffør og bliver kørt med privat transport til molen.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I møder jeres chauffør i resortets lobby og bliver kørt til molen med privat transport. Speedbåd til Phuket. Ved molen møder I jeres næste chauffør og bliver kørt til resortet med privat transport.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver hentet på hotellet og kørt til Phuket lufthavn med privat transport. Af gang hjem.

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked