Previous slide
Next slide

Krabi øhop med Phi Phi og Phuket

Rejsen starter i Krabi´s rolige Nong Thale distrikt, ikke langt fra smukke Tup Kaek med udsigt til Phang Nga bugten mange småøer og kalkstenstoppe. Et område skal vælges for sine rolige omgivelser og de mange muligheder for at være aktive og drage ud på oplevelser. I Nong Thale bor I tæt på Krabi´s berømte Dragon´s Crest. Der er gode muligheder for at sejle ud i kajak, søge ind i junglen og opleve hot springs eller øhoppe mellem Phang Nga bugtens mange små øer. Vil man tæt på livet i Thailand, har Krabi provinsen også mange interessante muligheder for homestays og små landsbyer, hvis du prøve noget anderledes.

Fra Krabi sejler I ud til smukke Phi Phi, hvor I kommer til at bo ved den smukke Long Beach. Phi Phi byder på et utal af aktiviteter som dykke og snorkling, udflugter til de smukke udsigtspunkter, sejle ud til de små øer og hvad man ellers har lyst til at bounty-oplevelser. Vil man blot en god massage og dase ved stranden med en cocktail, er der selvfølgelig heller ingen, der stopper jer fra det. Valget er dit.

Den næste ø og sidste ø på dette øhop er Phuket og meget introduktion er formentlig ikke nødvendigt. Her har jeg foreslået et godt resort på den lille smukke Merlin Beach. Området er roligt, men I er i kort afstand til både Patong, smukke Freedom Beach og Karon Beach hvor I har et kæmpe udvalg af spisesteder, restauranter, barer og butikker. Den centrale og stadig rolige placering giver jer også rig mulighed for at benytte jer af Phukets utallige aktiviteter, indkøbscentre og udflugter alt efter hvordan I ønsker at bruge de sidste dage af jeres ferie.

Husk at øer kan tilføjes og fjernes nøjagtigt som I ønsker det.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i delt værelse og flybilletter til 7.500 kr. pr. person. Priser og kurser varierer, ligesom der kan være tidsbegrænset tilbud. Skriv eller ring derfor for at få en aktuel pris. Husk, at du er velkommen til at købe egne flybilletter.

Ønsker du andre værelsestyper, resorts eller måske at kombinere med nogle af de mange øer i Phang Nga-bugten, så blot ring eller skriv og jeg tilpasser rejsen.

Priser er inklusive

Rejseplan Øhop med Krabi, Phi Phi og Phuket

Husk rejseplanen er kun vores forslag til et Krabi øhop i Sydthailand, rejsen er jeres og alt kan ændres, rettes og tilpasses. Ring eller skriv endelig om jeres ønsker til øer.

Afrejse fra Danmark.

Ankomst til Krabi lufthavn. Efter ankomst formaliteterne møder I jeres chauffør og bliver kørt til jeres hotel i Nong Thale, Krabi. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd. Krabi er en fantastisk mulighed for udflugter både når det gælder ture på egen hånd, men i særdeleshed også mulighed for at komme tæt på de mange små samfund.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver kørt til molen og sejler til Phi Phi. Ved ankomst til øen vil en repræsentant fra hotellet tage jer det sidste stykke vej. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver kørt til molen og sejler til Phuket. På Phuket vil en chauffør stå klar og kører det sidste stykke vej til jeres resort med privat transport.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I vil blive mødt af jeres chauffør i hotellets lobby og kørt til lufthavnen med privat transport.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.