Et øhop med Krabi, Phi Phi og Phuket
Previous slide
Next slide

Krabi, Phi Phi og Phuket

Rejsen starter i Krabi på den smukke Tup Kaek strand med udsigt til Pha Ngan bugten mange småøer og kalkstenstoppe. Krabi skal vælges for de mange muligheder for at være aktive og drage ud på oplevelser. Fra Tub Kaek bor I tæt på det berømte Dragon´s Crest, her er også gode muligheder for at sejle ud i kajak, søge ind i junglen og opleve hot springs eller sejle ud til Pha Ngan´s mange små øer. Vil man tæt på livet i Thailand har Krabi provinsen også mange interessante muligheder for home stays og små landsbyer, hvis du tæt på det virkelige Thailand.

Fra Krabi sejler I ud til smukke Phi Phi, hvor I kommer til at bo ved den smukke Long Beach. Phi Phi byder på et utal af aktiviteter som dykke og snorkling, udflugter til de smukke udsigtspunkter, sejle ud til de små øer og hvad man ellers har lyst til at bounty-oplevelser. Vil man blot en god massage og dase ved stranden med en cocktail, er der selvfølgelig heller ingen der stopper jer fra det. Valget er dit.

Den næste ø og sidste ø på dette øhop er Phuket og meget introduktion er formentlig ikke nødvendigt. Her har vi forslået et godt resort på den lille smukke Merlin Beach. Området er roligt, men I er i kort afstand til både vilde Patong, smukke Freedom Beach og Karon Beach hvor I har et kæmpe udvalg af spisesteder, restauranter, barer og butikker. Den centrale og stadig rolige placering giver jer også rig mulig for at benytte jer af Phukets utallige aktiviteter, indkøbscentre og udflugter alt efter hvordan I ønsker at bruge de sidste dage af jeres ferie.

Husk at øre kan tilføjes og fjernes nøjagtigt som I ønsker det.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i et delt dobbeltværelse og flybilletter til 6.500 kroner per person.

Priser er inklusive

  • Fly Danmark – Krabi/Phuket (t/r)
  • Transfer t/r fra lufthavn, samt imellem hoteller
  • 13 nætter m. Krabi, Phi Phi og Phuket inkl:
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer

Rejseplan Øhop med Krabi, Phi Phi og Phuket

Husk rejseplanen er kun vores forslag til et øhop i Sydthailand, rejsen er jeres og alt kan ændres, rettes og tilpases. Ring eller skriv endelig om jeres ønsker til øer.

Afrejse fra Danmark

Ankomst til Krabi lufthavn. Efter ankomstformaliteterne møder I vores chauffør og bliver kørt og sejlet til jeres hotel i Tub Kaek. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd. Krabi er en fantastisk mulighed for udflugter både når det gælder ture på egen hånd, men i særdeleshed også muligheder for komme tæt på de mange små samfund.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver kørt til molen og sejlet til Phi Phi. Ved ankomst til øen vil en repræsentant fra hotellet som vil tage jer det sidste stykke vej. Resten af dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I bliver kørt til molen og sejlet til Phuket. På Phuket vil en chauffør stå klar og kører jeg det sidste stykke vej til jeres resort.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

Dagen på egen hånd.

I vil blive mødt af jeres chauffør i hotellets lobby og kørt til lufthavnen med privat transport.

Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked