Rejs på en langtidsferie i Thailand og nyd roen

En langtidsferie i Thailand er en skøn måde at rejse på og en rejseform med masser af fordele. Ved du allerede hvilken destination du kigger efter eller hvad dit resort skal kunne? Så blot send en kort besked og jeg tjekker hvad der er gode aktuelle tilbud der passer til dine ønsker. Jeg kan ofte overraske positivt.

Skal du bruge mere overtalelse til en langtidsrejse til Thailand eller høre mere om mulighederne, kan du blot læse videre. En fordel er at du først og fremmest udnytter du er rejst den lange vej. Specielt i disse tider med dyrere flybilletter gælder det om at få fuld valuta for pengene.

En anden fordel ved en langtidsferie er det ofte oplagt at rykke lidt længere ud af byerne. Da man har mere tid til det hele og man kan nyde den ekstra værdi for pengene. Det er også oplagt at vælge et lidt simplere resort og faciliteter til en langtidsferie i Thailand. Med den ekstra tid til at besøge markeder, attraktioner, nationalparker, indkøbscentre og have lidt ”hverdage” med rolige aftener på stranden eller værelseset balkon.

Ligesom man på en langtidsferie i Thailand også kan tage sig nogle friheder man ikke altid har muligheden for på en 14 dages badeferie eller rundrejse. Men alle resorts til badeferier her på siden kan selvfølgelig langtidsrejse i Thailand. Og, jeg kan tilbyde langt flere resorts og destinationer end du ser under badeferierne. Men du kan også bare sende en kort besked, hvis du er søger et aktuelt tilbud eller et resort du ikke finder her på siden.

La Vida Samui i Bo Phut på Koh Samui. Strandbeliggenhed og centralt i byen ved spisesteder og indkøb
Langtidsferie i Thailand på Haad Tien Beach Club
The Beach Club by Haadtien er beliggende i en smuk lille bugt mod syd på den lille Koh Tao Ø

Destinationer til en langtidsrejse

Nogle destinationer er særligt oplagte til en langtidsferie i min optik. Rayong er en overset kystprovins og særklasse til langtidsrejser i Thailand. Provinsens manglende berømmelse er med til at give en fantastisk værdi for pengene, nok den bedste i hele Thailand. Rayong er Thailands største fiskeriprovins og du svømmer i lækker frisk seafood til småpenge. Strandene lange, brede og uden nævneværdigt med mennesker, selv i højsæsonen og her er en lokal atmosfære. Ligesom du sagtens kan udforske provinsen med en lille scooter med sidevogn. Rayong er fantastisk til en langtidsferie i Thailand.

Ønsker man mere by og flere aktiviteter bør man kigge på Hua Hins mange oplevelser. Her kan man overveje et resort som Loligo Resort. Et simpelt, men godt resort i det sydlige Hua Hin som giver masser for pengene. Fra Loligo Resort er der kort adgang til markeder, stranden, spisesteder og indkøb, samtidigt med at du har et stort værelse med balkon. Samtidigt hører Hua Hin til en af Thailands tørreste området, hvorfor du kan nyde en langtidsferie stort set hele året.

Et andet af Thailand tørre området er Na Jomtien lige syd fra Pattaya. Området er dog langt roligere end Pattaya, men variere meget afhængigt af hvor man bor på den lange kyststrækning man bor. Længst mod syd ligger Sea Sand Sun Resort, hvor du får enormt meget for pengene, I særdeleshed når rykker lige ud af højsæsonen. Men jeg kan tilbyde meget mere i Na Jomtien, så blot kontakt mig og jeg vender retur.

Koh Samui har mange gode resorts til gode prisen, men flybilletterne er dyre. Det er der råd man har mere tid til at komme rund og kan kombinere med nogle af de destinationer med billigere flyafgange. Hvilket leder til…

Mercure Rayong Lomtalay Resort
Mercure Rayong Lomtalay
Loligo Resort Hua Hin
Loligo Resort Hua Hin

Kombinationer i Thailand for en langtidsferie

En langtidsferie i Thailand er typisk en enkelt destination. Det behøver det dog langtfra at være, for alle Bambus Rejsers rejser er skræddersyede. Hvis man tænker på en langtidsrejse til Koh Samui, bør man udnytte man har den gode tid. Fly derfor til Bangkok og hjem via Phuket, i stedet for tur/retur til Koh Samui. Udover der gode penge at spare på flybilletterne giver det også muligheder.

I hektiske Bangkok og du kan få klaret al den shopping byen byder på. Eller med de mange spændende byer og oplevelser i det findes i det centrale Thailand kort fra hovedstaden. Inden du tager togturen sydpå til Koh Samui og afsluttes på en destination i kørselsafstand af Phuket lufthavn.

Ferien også sagtens startes i Nordthailands skønne bjerge langt fra alting til en anden slags afslapning. Eller bruge en uge i interessante og historiske Chiang Mai. Her kan du nyde den livlige storby, historien og templerne, samt de mange markeder og hippe kvarterer og caféer. Inden du drager sydpå mod de skønne strande.

Det er selvfølgelig også muligt at kombinere en langtidsrejse med en rundrejse i Thailand eller et øhop. Så tøv ikke med at kontakte mig. Bambus Rejser kan tilbyde alverdens former for langtidsferier i Thailand, der findes mange midlertidige tilbud og det behøver langt fra at koste en bondegård.

Chiang Mai er udover en af Thailands skønneste og mest hippe store byer også en god hub, hvis man vil opleve Nordthailands bjerge
Tag en lang togtur på en langtidsferie i Thailand
Drag fordel af du har tiden og brug en hel dag på en lang smuk togtrur ned gennem bjergene og det centrale Thailand

Forplejning på en langtidsrejse til Thailand

På Bambus Rejsers langtidsrejser, og andre rejser for den sags skyld, er morgenmad altid inkluderet. Mest af alt fordi lidt kaffe og god morgenmad er den bedste start om du skal ligge på stranden, poolen, rundt i byen eller på en længere udflugt.

På langtidsrejser til Thailand, og andre alle andre rejser, fraråder Bambus Rejser all inclusive og halv- eller helpension. Det er der tre årsager til:

  1. For Bambus Rejser er ansvarlig turisme er hjerteblod. Flere og flere rejser all inclusive, men det leder desværre til at lokale spisesteder, caféer og barer lukker. De besøgende bliver på deres resorts og spiser der. På sigt affolker det byen, når ingen kommer for at spise eller gå ud og derfor heller ikke kommer til de små butikker. Som leder til butiksdød. Ærgerligt da det i sidste ende ikke er destinationer, som de fleste af os ønsker besøge.

  2. All inclusive, samt halv- og helpension kan ikke svare sig i Thailand og slet ikke på en langtidsferie. Prisen er ganske enkelt alt for høj sammenlignet med de mange gode markeder, spisesteder og streetfood hvor der serveres god og lækker mad. Det skal selvfølgelig benyttes på en lang rejse at der er lave leveomkostninger.

  3. De mange forudbetalte måltider binder dig på kedeligvis til resortet. Alternativt køber du en masse måltider, som du efterfølgende ikke gør brug af. Fordi du er ude og kigge på markeder, på udflugter eller nogle utallige andre muligheder der findes på en langtidsferie i Thailand.
Ecome Bistro
Ecume Bistro hos Mercure Rayong Lomtalay serverer hver lørdan en lækker all you can eat seafood buffet med alt fra skaldyr, østers og til grillet fisk
Langtidsferie i Hua Hin
I Hua Hin har du et enormt udvalg af oplevelser, seværdigheder og gode markeder. I det sydlige Hua Hin har du også roen og to af byens bedste markeder

Hvor skal du starte med en langtidsrejse

Først og fremmest anbefaler jeg du blot kontakter Bambus Rejser, hvis du er interesseret i en langtidsferie i Thailand. En god lang ferie kan sammensættes på utallige måder, som allerede beskrevet og alt efter hvor fleksible du er. Derfor blot ring eller skriv, og vi kan tage en snak om dine tanker, ønsker og de mange muligheder der findes. Både i forhold til valg af resort, som destination og eventuelle kombinationer.

Send besked

Er du nysgering på en langtidsferie i Thailand så blot send en kort besked. Det er det lettest og så er du i gang. Del tankerne du har gjort dig og jeg vender retur med ideer, forslag og et helt gratis og uforpligtende tilbud.